Cuma, Eylül 28, 2012

Düzce İdman Yurdu'nda keyifler yerinde

Düzce Süper Amatör Lig ekiplerinden Düzce İdman Yurdu, 1 hafta içinde oynadığı 2 hazırlık maçını da kazanarak taraftarlarını sevindirdi.
İlk olarak Sakarya Süper Amatör lig ekiplerinden Hendek Gençlikspor'u Samet'in golleriyle yenen İdman Yurdu, ikinci maçında Düzce Süper Amatör Lig'den Gümüşova Belediyespor'u 3-1'lik skorla geçti.


Düzce İdman Yurdu Kulüp Başkanı Yaşar Saygun, Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada, "Biz bu takımı kurarken spor camiasına hizmeti ve Düzce futbolunu tüm Türkiye'de duyurmayı hedefledik. Transferin son gününe kadar çalışmalarımız devam edecek. Yeni sezon öncesi tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz. Kazanan Düzce futbolu olsun" dedi.

Düzce İdman Yurdu İdari Menajeri Cafer Göksü ise "Takımımız çalışmalarına devam ediyor. Yapmış olduğumuz hazırlık maçlarında takımımız istediğimiz  seviyeye gelmektedir. Kulübümüze sahip çıkan ve destekleyen tüm taraftarlarımıza ve yönetim kurulumuza sonsuz şükranlamızı sunar ve desteklerin devamlı olmasını dileriz. Düzce Süper Amatör takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilerim" diye konuştu.

Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

Adsız dedi ki...

düzce organizesanayi bölgesi spor kulübü olarak düzce idmanyurdu spora süper amatör liginde başarılar dileriz

Unknown dedi ki...

düzce organize sanayi bölgesi spor kulübü olarak düzce idmanyurdu spor kulübüne düzce süper amatör liginde yeni sezonda başarılar dileriz

Adsız dedi ki...

o ağacın altı sakinleri olarak düzceidmanyurdu spor kulübüne başarılar dileriz

Adsız dedi ki...

üsküdar çamlıcadan düzceidmanyurduspor kulübü futbol takımına düzce süper amatör liginde başarılar dileriz

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...