Cuma, Eylül 28, 2012

Kağıthanespor’a 1 maç ceza!

İstanbul Futbol İl Disiplin Kurulu, Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Kağıthanespor’a, geçtiğimiz hafta oynadığı Rumeli Kavağı maçında taraftarının sahaya yanıcı madde atmasından dolayı 1 maç tarafsız sahada oynama cezası verdi.
Geçtiğimiz hafta Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadında oynanan Kağıthanespor- Rumeli Kavağı maçının başlama düdüğü ile birlikte sarı-yeşilli ekibin taraftarı tarafından sahaya, maçın henüz ilk saniyelerinden itibaren çok sayıda konfeti, yanıcı ve patlayıcı madde sahaya atılmıştı. Hakem Yücel Yılmaz ise oyunu durdurmuş ancak 43 dakikada yeniden aynı olayların yaşanması üzerine tribün tarafında bulunan Yardımcı Hakemi Serdar Kavrazlı’yı, diğer Yardımcı Hakemi Rabia Şahin ile aynı çizgide görevlendirmek zorunda kalmıştı.

Hakem Yücel Yılmaz’ın Kağıthanespor’un 2-0 kazandığı maç sonra tribünlerden sahaya atılan konfeti, yanıcı ve patlayıcı maddeyi raporunda belirtmesi üzerine İstanbul Futbol İl Disiplin Kurulu, Kağıthanespor’a, 1 maç tarafsız sahada oynama cezası verdi.

Hakemin raporunda ayrıca sahaya atılan bir patlayıcı maddenin Yardımcı Hakemi Serdar Kavrazlı’nın hemen yanında patlaması üzerine Kavrazlı’nın geçici bir süre için görev yapamadığını da raporuna eklediği öğrenildi.

İstanbul Futbol İl Disiplin Kurulu, buna benzer bir cezayı da Avcılar Belediyespor’a vermişti. Ligin ilk maçında Avcılar Turgut Özal Stadında oynanan Avcılar Belediyespor-CFS Bağcılar maçında, sarı-siyahlı ekibin taraftarları da sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atmış, sahaya atılan cisimlerin Hakemlere veya sporculara herhangi bir zarar vermediği halde Kurul, Avcılar Belediyespor’a 3 maç maç tarafsız sahada oynama cezası vermişti.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.