Pazar, Eylül 30, 2012

Tekirdağspor 8 kişi kaldı, uzatmalarda 3 puanı yitirdi!

HEREKE YILDIZSPOR: 1 TEKİRDAĞSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden Tekirdağspor, 8 kişi tamamladığı sezonun ilk maçında Hereke Yıldızspor'la 1-1 berabere kaldı.

Hereke Şehir Stadyumu'nda oynanan maçta Tekirdağspor'da Salih ve Mustafa çift sarı kart, topu kale çizgisi üzerinde elle kesen Özkan Şen direk kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Karşılaşmanın gollerini Tekirdağspor adına 20. dakikada Nazım atarken, Hereke temsilcisinin golü 90+6 da kazanılan penaltı atışında Oğuzhan'dan geldi. Maçın Hakeminin maç boyunca verdiği kararlar, Tekirdağspor yönetim ve taraftarının büyük tepkisini topladı.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Gürsel Erbap maç sonu yaptığı açıklamada: " Hakemin verdiği kararlara rağmen, uzun süre dokuz kişi oynayan futbolcularımızın sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı memnunum" dedi.

Tekirdağspor yönetim,teknik heyet ve taraftarının verdiği kararlardan dolayı büyük tepki gösterdiği maçın Hakemiyle ilgili de açıklamada bulunan Erbap; hakemler hakkında konuşmak istemediğini; ancak hakemin verdiği kararların çoğunda hatalı olduğunu ve uzatma süresinin dolmasına rağmen maçı bitirmeyerek iki puan kaybetmelerine sebep olduğunu belirtti.

Hereke deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Tekirdağspor taraftarıyla ilgili de bir açıklamada bulunan Erbap: " Tekirdağspor taraftarına bizi bu önemli deplasmanda yalnız bırakmadıkları ve maç sonuna kadar takımlarını destekledikleri için teşekkür ederim." dedi.

Başkan Gürsel Erbap: "Hereke yönetimi ve taraftarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, diğer tüm takımlara örnek olmasını temenni ederim." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Stad: Hereke Şehir Stadyumu
Hakemler: Ulaş Ayduran - Yakup Olğar - Hakan Çınar - Caner Demirkol
Tekirdağspor: İlker -Emrah - Özkan - Burak - Mustafa - Salih - Taygun - Adem - Nazım - Cevdet- Mahmut
Yedekler: Furkan - Servet - Burçak - Şener - Eray - Şamil - Burak Eren
Teknik Direktör: Mehmet Ali Çınar
Hereke Yıldızspor: Engin - Mustafa - Emrah - Yasin - Hakan - Melih - Hakan - Okan - Sevgin - Erdoğan - Engin
Yedekler: Şahin - Yasin - Mete - Oğuzhan - Aykut - Sinan - Ersin
Teknik Dİrektör : Ersin Gülseven
Goller: 20' Nazım - 90'+6 Oğuzhan (Pen)
Kırmızı Kart: 45' Salih - 46' Mustafa - 90'+6 Özkan (Tekirdağspor)


KAYNAK: www.tekirdagspor.org

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.