Pazar, Eylül 30, 2012

Silivri çok şey kaybetti

SİLİVRİSPOR :0 HACETTEPESPOR :2
TFF Spor Toto 3. Ligde, Grubunda tek galibiyet alarak ligin dibine demir atan Silivrispor kendi saha ve seyircisi önünde Hacettepe karşısında varlık gösteremedi ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Geçtiğimiz haftanın kaybeden iki takımının mücadelesinde konuk ekip Hacettepespor zorlanmadan sonuca gitti.


Silivrispor defansının akıl almaz hatalar yaptığı maçta genç ekip Hacettepe’nin ileri uç elemanları birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Silivrispor kalecisini Rasim Mutlu yerinde müdahaleleriyle takımının fark yemesine engel oldu. İkinci yarının sonlarına doğru yapılan değişikliklerle Silivrispor biraz daha istekli gibi görünse de rakibi karşısında özellikle de Hacettepe kalecisi Osman Mert doksan dakika hiç hata yapmadan mücadelesine sundu.

İkinci yarı Hacettepe üstünlüğü
Maçın başlama vuruşu ile birlikte her iki takımda orta alanda kontrollü bir oyun sergiledi. İlk yarının ilk çeyreği takımlarının birbirleri üzerinde hakimiyet kurma çabaları ile geçti. İkinci çeyrekte ise Hacettepe takımı kanatlarını daha etkili kullanmaya başladı. Müsabakanın 20.dakikasında Murat Can Bölükbaşı Hacettepe adına ilk golü kaydetti. Müsabakanın ilk yarısı atılan bu tek golle tamamlandı.

İkinci yarıda ise konuk ekip Hacettepe daha baskılı oyun sahneledi. Maçın 47.dakikasında korner atışına iyi yükselen Mehmet Cansın Çiçek takımının ikinci golünü attı. Bu golden sonra Hacettepe daha kontrollü bir oyun oynayarak rakibini üstüne çekti. Üstüne gelen rakibi karşısında kontra ataklarla gol aradı. Silivrispor defans hataları ile dolu doksan dakikada özellikle Oğuz Yavuz’un oyuna girmesiyle takım biraz hareketlendi. Bu dakikalarda kaçan iki net gol tribünleri ateşledi. Maçta başka gol olmadı konuk ekip Hacettepe Silivri deplasmanından üç puan çıkarmasını bildi.
 
Kasaba maçı çeviremedi
Maç saatinden önce Silivri Kasaba Taraftar Gurubu tezahüratlarla stada gelerek tribündeki yerlerini aldılar. Silivri Stadı’nda oynanan maçı yaklaşık 3000 taraftar takip etti. Maçta doksan dakika boyunca Kasaba’nın bulunduğu bölüm susmayarak takımlarını desteklediler.

STAT: Silivri
HAKEMLER: Ali Terzioğlu, Ahmet Ayaz, Mutlu Çiğdem, Mustafa Köseoğlu
SİLİVRİSPOR: Rasim 4, Vahit 4 (76’ Oğuz 4), Yunus 4, Metin 4 (56’ Oğuzhan 4), Birol 4, Melis 4, Engin 4 (56’ Ersal 4), Fatih 4, Serkan 4, Gencay 4, Nazif 4
HACETTEPESPOR: Mert 7, Batuhan 7, Uğur 7 (54’ Çağrı 7), Cansın 7, Berat 7 (75’ Hakan 7), Mahmut 7, Efşan 7, Soner 7, Burak 7 (62’ Gökay 7), Can 7, Gökhan 7
GOLLER: 20’ Murat, 47’ Mehmet Cansın Hacettepe

 
HABER: FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

3 yorum:

Adsız dedi ki...

nasıl olcak bu işler bu takım iş yapmaz diyoruz am anlamıyorlar düşer kardeşim bu takım başından belliydi ama kimse önlem almadı az parayla kurulan takımda ancak bu kadar verim alırsınız yani düşmemeye oynarsınız bunu yönetim de biliyor ama nedense önlem almıyorlar. hoca gelince hani nasıl takım kurdun çok parayla kurulmuyor demiştin hoca ozaman kursaydın takımı lak lakla olmaz bu işler takım ne hücüm yapıyor nede takım oyunu oynuyor yazıklar olsun daha ligin başı ewet ama ilk haftadan belliydi bunların olcağı...

berkay dedi ki...

kardeşim perşenbenin gelişi çarşanbadan belli olur boşuna dememişler. sayın yönetim 18 yıl bekledik yazık olmasın arkanızda ikinci lig takımlarında olmayan maddi manevi destek var bunu iyi kullanın yalnış yaparsanız bu camia yaptıklarızı çabuk unutur yapacağınız ilk iş hocayla yolları haırmak bilgi birikimi olan bu ligi iyi tanıyan bir hocayla anlaşın zararın neresinden dönersen kardır.unutmayın çıkmak çok zor düşmek kolay yara kangrene dönüşmeden kesip atın.

Adsız dedi ki...

evet silivri sporumuz işi gerçekten zor hemde çok zor yönetim el atmalı onlarda inanmıyor zaten böyle takım kurarsan olacağı buydu taraftarla da bu takım başarılı olamaz herkez biliyor ama yönetim uyuyor malesef neden önlem alınmıyor anlamıyorum böyle takım kurulurmu kurulursa aynı sene düşersin bir 18 yıl daha beklersinnnnnn

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.