Perşembe, Eylül 27, 2012

Anadolu Üsküdar 1908’in tek eksiği gol!

ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 :0  DUHOK FC :0
TFF Spor Toto 3. Lig 1.grupta mücadele eden Anadolu Üsküdar 1908, İstanbul kampını sürdüren Irak Premier Ligi takımlarından Duhok ile Atatürk Olimpiyat Stadında hazırlık maçında karşı, karşıya geldi. Daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Sultangazispor’u ve TFF Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa’yı mağlup eden Irak ekibi, Anadolu Üsküdar 1908’in etkili oyunu karşısında beraberliği zor korudu.


2012-2013 futbol sezonuna istediği gibi başlayamayan ve çareyi Teknik Direktör değişikliğinde arayan TFF Spor Toto 3. Lig 1.grup ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908, yeni Teknik Direktörü Selim Özer’in futbolcularını ciddi bir hazırlık maçında görmek istemesi sebebiyle, İstanbul’da kamp yapan Irak Premier Ligi takımlarından Duhok ile Atatürk Olimpiyat Stadında karşılaştı.

Yeşil-beyazlı ekibin kadrosunda bulunan 25 futbolcusuna da şans verdiği maçta Anadolu Üsküdar 1908, hem ilk yarıda hem de ikinci devrede rakibi karşısında oldukça üstün bir oyun sergilemesine rağmen, Ligde ve Türkiye Kupasında oynadığı toplam 4 maçta olduğu gibi yine gol vuruşlarında yetersiz kalınca 90 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.