Çarşamba, Eylül 26, 2012

Özmuratspor idmanında kemik sesleri

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Özmuratspor, hafta sonu oynayacağı Sefaköy Kartalspor maçının hazırlıklarını Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnafspor tesislerinde yaptığı idmanlarla devam ediyor.


Teknik heyet futbolcuların sakatlanmadan her türlü sertliğe müsamaha gösterdikleri çift kale maçta, sert hareketler zaman zaman korkutsa da futbolcuların bu kadar hırslı gözükmeleri teknik heyeti sevindirdi.

Teknik direktör Bülent Şentürk futbolcularla yaptığı toplantıda, ''üç haftadır çok iyi maçlar çıkardınız. Ancak her takım bizi yenmek için sahaya çıkıyor. Bizde bu hafta oynayacağımız rakibimiz bizim kardeş kulübümüz ve üç haftadır galibiyet alamıyor bu maçı da diğer maçlar gibi ciddiye alın ve ona göre oynayın. Dışarıdan sizleri tahrik etmeye çalışanlar olacaktır. Bu tahriklere kulağınızı kapatın, kafanızı maça verin. Bu hafta alacağımız galibiyet ile avantaj yakalamış olacağız. Saha içinde centilmenliğinde unutmayın'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...