Cuma, Eylül 28, 2012

Yunan amatör takımı, randevuevi ile sponsorluk anlaşması yaptı!

Yunanistan’ın Larisa şehrindeki Vukefalos amatör futbol takımının yöneticileri ekonomik krizde masrafları karşılayacak başka sponsor bulamayınca, şehirde 3 bin kişinin çalıştığı lüks randevuevi “Sula” ile anlaştı. Yunan takımının Başkanı Yiannis Baciolas futbolcularına galibiyet primi olarak sponsorlarının iş yerini ücretsiz ziyaret edeceklerini de sözlerine ekledi.


NTV muhabiri Yorgo Kirbaki’nin haberine göre, Yunanistan'da ekonomik kriz futbolu da fena vurdu. Profesyonel futbol takımları üç yıl öncesine kıyasla bütçelerini yüzde 50'nin üzerinde azalttılar. Larisa şehrinde 8 yıl önce kurulan Vukefalos amatör futbol takımı, bu sezon ekonomik krizi aşmak için ilginç bir yöntem buldu. Takımın yöneticileri masrafları karşılayacak başka sponsor bulamayınca, Larisa'nın sosyete randevuevi Sula ile anlaştı.

Yeşil-siyahlılar bu sezon üzerinde “Sula'ın zamane evi” yazan formalarla top koşturacaklar.  Geçen temmuz ayında Larisa şehrinde 3 bin kişinin katıldığı bir törenle açılan ve 4 milyon euroya tamamlanan Sula'nın Zamane evinin patroniçesi “Madam Hrisula’nın, Vukefalos takımına sponsor olmak için ödediği para açıklanmadı.

Futbolculara ücretsiz ziyaret
Vukefalos takımının başkanı Yiannis Baciolas “Futbolculara sponsorumuzu söyleyince önce şaşırdılar. Ama ardından galibiyet priminin ne olacağını sordular. Futbolcularımız genelevi ücretsiz ziyaret edebilecekler” dedi. Bu sezon Vukefalos takımının 7 Ekim'de oynayacağı ilk maçta genelevde çalışan kadınlar da şov yapacak.

Cenaze levazımatçısı da var
Trikala şehrindeki Polipirgos amatör futbol takımı ise cenaze levazımatçısı bir firma ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Polipirgos takımı üzerinde “Cenaze işleri Panayotu firması” yazan ve bir haçın da olduğu simsiyah formalarla top koşturacak.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...