Cuma, Eylül 28, 2012

Zeytinburnuspor'a 2 maç tarafsız saha cezası verildi!


İstanbul Futbol İl Temsilciliği saha olayları ile ceza yaptırımlarını uygulamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bakırköyspor ile Zeytinburnuspor maçından sonra çıkan ve Zeytinburnuspor Başkanının da yaralandığı olaylardan sonra İstanbul Futbol İl Temsilciliği, Zeytinburnuspor'a, taraftarı maç sonu sahaya girip, olay çıkarttığı için 2 maç tarafsız sahada oynama cezası verdi. Ayrıca Avcılar Belediyespor'un da cezası devam ediyor.

Zeytinburnuspor'a ceza...
23 Eylül 2012 Pazartesi günü Şenlikköy Stadı'nda oynanan Bakırköyspor-Zeytinburnuspor maçında mücadeleyi ev sahibi ekibin 2-0 kazanmasıyla birlikte mavi-beyazlıların taraftarları sahaya inmiş, ardından olaylar çıkmıştı. Çıkan olaylarda Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombulel'de vücuduna isabet iden bir cisim nedeni ile yaralanmıştı. Bu maç ile ilgili olarak raporları inceleyen İstanbul İl Temsilciliği ise Zeytinburnuspor taraftarının olaylarda başrolde olduğunu bildirdi ve Zeytinburnuspor'a 2 tarafsız sahada oynama cezası verildi. Bu doğrultuda Zeytinburnuspor ligin 4.haftasında kendi sahasında oynaması gereken Kazım Karabekir Mevlanspor maçını Seyrantepe Stadı'nda Cumartesi günü saat 14.00'de oynayacak.


Avcılar Belediyespor 2. kez tarafsız sahada!
Bir diğer ceza ise Avcılar Belediyespor'a. Sezonun ilk maçında CFS Bağcılarspor ile oynanan maçta yaşanan olaylar sonrasında Sarı Siyahlılara bir maç tarafsız sahada oynama cezası verilmişti. Ligin ikinci haftasında Albayrak Stadı'nda Çamlıcaspor ile oynanan maçta da sahaya atılan yanıcı maddeler sonrasında kulübe bir maç daha ceza verildi. Avcılar Belediyespor, ligin 4. haftasında kendi sahasında oynaması gereken maçı, Kazım Karabekir Stadı'nda Pazar günü saat 16.00'da oynayacak.
 


HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

U17'de Sultanbeyli Belediyespor Türkiye şampiyonu

U17 Bölgesel Ligi'nde şampiyonluğu Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan finalde Esenl...