Cuma, Eylül 28, 2012

Sedefçi: Tuzla maçında ciddi eksiklerimiz var!

Pazar günü 2012-2013 sezonunun ilk maçına Tuzlasporu konuk ederek çıkacak olan Edirnespor Gençlik Kulübü, 25 Kasım Stadı'nda sadece birkaç yönetim kurulu üyesinin ve takımın katılımıyla sessiz sedasız kurbanını keserek yeni sezon için şampiyonluk duası yaptı. 

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Edirnespor GK’nın kurban kesimi töreni sonunda Başkan Hakan Sedefçi, yaptığı basın toplantısında Edirnespor GK’nın, Edirne’nin takımı olduğuna dikkat çekerek Edirne halkından destek istediğini belirterek “En başta, bütün kulüplerin kazasız, belasız, sağ salim sezonu bitirmesini diliyoruz. Bunun dışında bu sene genç ve daha mütevazi bir takım kurduk” diye konuştu.

Edirnespor GK, Edirne’nin takımıdır destek bekliyoruz
Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi yaptığı açıklamada, “Beylerbeyispor ile oynadığımız kupa maçında, başarılı bir oyundan sonra maalesef elendik. İlk hedefimiz aslında bu sene Bölgesel Amatör Lig'de kalmaktı. Şu an yine aynı hedefteyiz. Bu sene için şampiyonluk diyemiyoruz. Bu iş sezon başındaki durumlara göre yön veriliyor. Öncelikli hedefimiz her maçımızı kazanmak. Pazar günü oynayacağımız Tuzlaspor maçı öncesinde çok ciddi 3 oyuncumuz kırmızı kart cezalısı oldukları için oynayamayacaklar. Sol bekimizde sakat olduğu için oynayamayacak. Amacımız Tuzla maçını kazanmak. Tuzlaspor iyi bir takım, maçlarını izledik. Bu sene birinci olanların çıkacağı bir lig olacak. Federasyon yanlışından döndü. Bu takım kimsenin takımı değil” şeklinde konuştu.

Misafir takımlardan ücret alınmayacak
Sedefçi açıklamasının devamında, “Ben yarın istifa edebilirim. Herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Başta bürokratlarımıza sonrasında halkımıza sesleniyorum, takıma sahip çıksınlar. Bu sene geçen sene olduğu gibi bayanlardan ve 12 yaş altı çocuklardan ücret almayacağız. Onlar ister kapalı da, isterse açık tribünde oturabilirler. Bayanlarımızın özellikle gelmesini ve küfre son verilmesi açısından istiyoruz. Ayrıca gelen misafir takım seyircilerinden bu sene ücret almayacağız çünkü onlar geçen sene böyle yaptılar. Bu yüzden haksızlığa son vermek adına böyle bir karar aldık. Kapalı tribünün 5 TL ücreti olacak" dedi.

Taraftar takımına zarar vermemeli
Hakan Sedefçi son olarak, "Taraftarımızın desteği elbette bizim için çok önemli ama onlardan ricam asla küfür etmesinler, sahaya yabancı madde atmasınlar. Bu sene cezalar inanılmaz arttı. Bize destek olacağız derken, ceza almamıza neden olabilirler. Bizlerde sinirleniyoruz, kızıyoruz ama lütfen bu sene daha da sakin olsunlar” ifadelerini kullandı. 
Takım kurban kesiminin ardından kendi aralarında çift kale maç yaptı.

HABER-FOTOGRAF: HAKAN TOKYAY

Hiç yorum yok:

Gürzafer ikinci yarıda coştu

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Gürzaferspor sahasında 1453 İstanbul Asspor'u 5-1 yendi ve lider Meci...