Cuma, Eylül 28, 2012

Beykoz 1908’de, Bozcaadaspor alarmı!

2011-12 Futbol Sezonundan 2 maç seyircisiz tarafsız sahada oynama cezası bulunan Beykoz 1908 A.Ş. futbol takımı bunların ilkini Pazar Günü Çorlu’da tamamlayacak. Dost Beykoz’a konuşan Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Direktörü Sabahattin Ömür, Büyükçekmece maçı için ‘galibiyet elimizden kaçtı’ dedi.




Hafta sonunda evinde oynaması gereken Çanakkale temsilcisi Bozcaadaspor maçının yeri belli oldu. Buna göre sarı-siyahlılar 2 maçlık cezalarının ilkini Çorlu General Basri Saran Stadı'nda yapacağı maç ile geçirecek. Müsabaka Pazar günü 14.30 da gerçekleşecek.

Bu arada ligdeki ilk hafta müsabakası olan Büyükçekmecespor karşılaşmasından tek puanla dönen sarı-siyahlılar kaçan galibiyete yanıyor. Maçın 81. dakikasında atılan golle öne geçen temsilcimiz de 4 dakika sonra korner atışı sonra gelen gole futbolcu ve taraftarlar adeta kahroldu.

Sabahattin Ömür: İlk maçta galibiyet elimizden kaçtı
Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Direktörü Sabahattin Ömür kaçan galibiyete üzüldüklerini söylerken, “Müsabakada galibiyet hakkımızdı. Ancak bir anlık motivasyon kaybı ile beraberlik golünü kalemizde gördük. Bu maç artık geride kaldı. Pazartesi gününü dinlenerek geçirdikten sonra antrenman programımız yeniden başladı. Önümüzde Bozcaadaspor karşılaşması var. Takım olarak eksik yönlerimiz biliyoruz. Sezonu geç açmamız ve yepyeni bir kadro ile başlamamızın dezavantajı oldu. Çalışmalarımıza ödün vermeden devam ediyoruz. Gençlerden kurulu kadroda tecrübeli isimlerin ortaya koyacakları ağırlık çok önemli. Bu arada sakatlık problemleri ile de uğraşmaktayız. Maç öncesi kadroya dahil edilen isimlerden Gökhan ve Emirhan’ın sakatlık problemleri var. Büyükçekmece müsabakasında arka adalesinden sakatlanan Emirhan Satar 2 gündür antrenmanlara katılamamakta. Doktor kontrolünde etraflıca bir incelemeden geçecek. İşimizin hiç de koyla olmadığını biliyoruz, 26 günlük antrenmanın ardından çıktığımız ilk maçta galibiyet elimizden kaçtı. İnşallah bunun acısını Bozcaadaspor’dan çıkarma niyetindeyiz” diye konuştu.

KAYNAK: http://www.dostbeykoz.com
HABER: TALİP ERCAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Askerlik görevini kısa dönem yapan, gecen sezonun başarılı kalecisi Gökhan Buz hafta başından beri antremanlara başlamıştır,umarım beykoz istediği yerlerde olur,

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...