Cuma, Mart 30, 2012

Garajlar Taçspor'da Erkan Sezgin bıraktı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta bitime 1 hafta kala düşmesi kesinleşen Garajlar Taçspor'da Antrenörü Erkan Sezgin, futboldan soğuduğunu belirterek görevi bıraktığını belirtti. 

Garajlar Taçspor , Geçtiğimiz hafta hafta evinde Çerkezköyspor’a yenilerek hazin bir şekilde BAL’a veda etmişti. Siyah-Beyazlılar'da antrenör Erkan Sezgin, bir basın açıklaması  yaptı. Sezgin’in açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  


"Geçtiğimiz hafta aldığımız mağlubiyetle BAL’a veda ettik. Aslında sezonun yarısını rakiplerimizle aynı puanla bitirdiğimizde kendimizi başarılı saymıştık , iyi niyetli futbol kamuoyunca.  İkinci devre rakiplerimizin genişleyen çalışma şartları ve imkanlarıyla açıkçası mücadele etmek zorunda kaldık.  Dar ve kısıtlı kadromuzun sıkıntısını çok yaşadık. Yine de çıktığımız her maçta iyi mücadele ettik. Bizden kat kat büyük bütçelere ve imkanlara sahip takımlarla başa baş oynadık. Asla ezilmedik. Futbol topunun ve hakemin bizi sevmediği o kada çok maçımız oldu ki.  Tabi bu yolda bizde çok hatalar yaptık. Kimini telafi ettik, ki
mi hata olarak kaldı.  


Aslında kimilerine göre suç da işledik. Bir mahalle takımı olarak BAL’da ne işimiz vardı? Sezon boyunca hep bunları duyduk. Küçümsediler, kıskandılar. Çünkü Onların bolca bütçe ve imkanlarla yapamadığını biz yapmıştık. Kimseden destek almadan. Bu yüzden bizi daha lige başlamadan düşürdüler. Sezon boyunca yüzümüze söylemediklerini, arkamızdan söylediler. Bu takımı nereden , nereye getirip ne zorluklarla mücadele ettiğimize bakmadan, kötü gün beklediler. Bunun yanında geldiğimiz noktayı takdir eden , bizden övgü ile bahsedenlerde oldu muhakkak.  


Garajlar Taçspor takımı Sakarya Amatör Futbolunu çok iyi temsil etmiştir. Dilerim bizim  yaşadığımız bu tecrübeyi,  bu şehir amatör futboluna katkı yapmak için uğraşan takımlarımızda yaşarlar. Biz Onları alkışlarız, destek oluruz. Ben bu takıma 1nci Amatör Küme’deyken futbolcu olarak geldim. Hoca olarak Bölgesel Amatör Lig'i gördüm.  Ne verdiğimi , ne aldığımı neler yaptığımı bilen bilir,   bilmeyen hiç bilmesin. Bu kulüp benim için her zaman çok şey ifade etmiştir ve edecektir. Her zaman bu kulübün ayakta kalması için üzerime düşen görevi yapmaya hazırım. Şuan itibariyle bana verilen görevi bırakıyorum. 


En başta başkan İbrahim Nalbant olmak üzere, tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.  Sezon boyunca beraber mücadele verdiğim futbolcu arkadaşlarıma, bizi gerçekten yürekten destekleyen bütün dostlarımıza, taraftarlarımıza, basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Saygılarımla. "


KAYNAK: SİNAN KOLCU - www.sporsakarya.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...