Perşembe, Mart 29, 2012

Emircan Aygül’ün burnu kırıldı

Bugün Yıldıztabya Stadında oynanan Tuzlaspor-Çatalcaspor, Süper Amatör Lig, Klasman Grubu maçında, Çatalcaspor’un başarılı oyuncusu Emirhan Aygün’ün rakibi ile çarpışması sonucu burnu kırıldı.

 
İstanbul Süper Amatör Lig, Klasman Grubunda Tuzlaspor ve Çatalcaspor arasında oynanan karşılaşmada talihsiz bir olay yaşandı.


Karşılaşmanın 55. dakikasında oyuna giren Çatalcaspor’lu genç futbolcu Emirhan Aygün, 10 dakika sonra rakibiyle çarpıştı, saha içinde yapılan ilk kontrollerde Emirhan Aygün’ün burnunun kırıldığı görüldü. Futbolcuya ilk müdahaleyi sahanın içinde iki takımının sağlıkçıları yaptılar. Alibeyköy Haliç Hospital’de tedavi altına alınan futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

8 yorum:

ertuğrul ilyasoğlu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

emirhan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz.ne yazık ki mucize ilaç ile (ŞAŞAL SU)müdahale yapılmış.dikkat çekmek istiyorum.bu maç bal yükselme playoff maçı.minik takım maçı değil.acil sağlık için ÇÖZÜM...!!!!!!

Adsız dedi ki...

kardeşim ben tuzlaspor'un kalecisiyim durumuna çok üzüldüm Allah acil şifa versin.umarım bir an önce sahalara dönersin.. geçmiş olsun..
ertuğrul ilyasoğlu

Anadolu Yakasındaki Bir Kulübün Futbolcusu dedi ki...

pardon da burun kanamasına soğutucuyla müdahale yapılacak değil heralde suyla yapılacak

Adsız dedi ki...

kardeş kulüb çatalcasporlu emirhan kardeşimize geçmiş olsun acil şifalar dileriz bağcılardan n.bektaş

Adsız dedi ki...

Sayın yerel futbol tüm maçlar var neden HEASK - Gazi mahallesi maçı görüntüleri yok ?

Adsız dedi ki...

anadolu yakası futbolcusu,yazını yeni okudum.genelleme yaparak söyledim.dikiş atılsın demedim.amatör kümede oynuyorsun maç anında bir ambulans bir doktor gördüysen sözlerimi geri alacağım.burada amaç şaşal su değil amatör kümenin sağlık sorunu.ama tabii sizin su bayiiniz varsa böyle değerlendirmenizi doğal karşılıyorum.

Adsız dedi ki...

evet ben cır cır su bayinin sahibiyim sahadaki tüm sihirli sularda bizim sponsorlugumuzda yorumlarda biraz daha dikkatli olun saglık icin sihirli su cır cır

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.