Cuma, Mart 30, 2012

Hızırtepe Özenspor'da Süper hasret

Sakarya 1. Amatör Küme A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Hızırterpe Özenspor tüm mahalle halkından, büyüklerden destek bekliyor.  Sporcular pirimlerini aldı. Kulüp otobüsüne kavuştu. Sıra geldi şampiyonluğa. 

Geri dönüyorlar
1998-99 sezonunda Süper Amatör Lig’de fırtınalar estiren Hızırtepe Öznespor , 2011-12 Futbol sezonunda , mütevazi kadrosuyla 1nci Amatör Küme’de şampiyonluğa koşuyor.  Haluk Taş Başkanlığında , Bilal Akçay antrenörlüğünde A Grubunda mücadele eden Mavi-Beyazlılar, son haftalardaki başarılı performansları ile zirvenin ortağı oldular. Sakarya’nın en büyük mahallerinden olan , çok sayıda büyük işadamı ve değerli insan yetiştiren Hızırtepe’de tek eksik takıma yeterince destek verilmemesi. 


Cumartesi lider ile 
A Grubunda 16 maçta 11 galibiyet , 3 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Hızırtepe Özenspor 36 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Geçtğimiz hafta Şampiyonluğun  güçlü adaylarından Karapürçekspor’u 2-0 yenen Mavi-Beyazlılar, büyük bir moral buldular. Cumartesi günü saat 15.00’de Kışlaçay sahasında lider Kışlaçayspor ile karşılaşacak olan Hızırtepe Özenspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. 


"Güvenlik arttırılsın"
Hızırtepe Özenspor antrenörü Bilal Akçay; “Önceki akşam kendi tesislerimizde yaptığımız idman sonrasında sporcularımız pirim verdik. Grubun gizli favorisi biziz. Diğer Gruplarda keşke böyle zevkli olsa. Rakiplerimize karşı ilk yarıda üstündük. Bu üstünlüğümüzü korumak istiyoruz.  Kimsenin kalbini kırmadık. Bize de centilmence davranılmasını istiyoruz. Kışlaçayspor ile oynayacağımız maçta , güvenliğin arttırılmasını yetkililerden talep ediyoruz“ dedi. 


Kenetlendiler 
Yusuf Ali’nin sakatlığından dolayı sezonu kapattığını söyleyen Mavi-Beyazlı takımın antrenörü Bilal Akçay ; “Tüm eski ve idmanlara gelmeyen futbolcularımızı geri çağırdık. 16 maçta 10 gol yedik. Kalecilerimiz Gökhan ve Selim’in formda olması bizleri sevindiriyor. Biz kulüp olarak şampiyonluğa kenetlendik.  Bugünde (dün) otobüsümüze kavuşacağız. Bu bile bizim için bir motivasyon oldu. Otobüs konusunda bizlere destek veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Vedat Selamet’e teşekkür ediyoruz. Büyüklerimiz ve işadamlarımızın desteği ile Süper lige çıkacağımıza inanıyoruz. “ şeklinde konuştu.


KAYNAK: SİNAN KOLCU - www.sporsakarya.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.