Çarşamba, Mart 28, 2012

Beykoz U14 İlçe karması çalışmalarını sürdürüyor

İstanbul'un tüm ilçelerinde planlanan ve en iyi U 14 Futbol Takımını hazırlayarak Milli Takımın Alt Yapısını oluşturma projesi, BİSK Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği himayesinde bütün hızı ile devam ediyor.




Paşabahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Uğur Sakaloğlu Başkanlığındaki teknik kurulun idmanlarını yaptırdığı Beykoz U 14 Karmasına, halk arasında daha şimdiden Beykoz'un Milli Takımı denilmekte, BİSK Yönetimi ile koordineli çalışan Uğur Sakaloğlu ve ekibi, öğrencilerinin, spor dışındaki tüm yaşam biçimi ile yakından ilgilenerek başarı planlaması yapmakla dikkatleri üzerine çekmekte.Beykoz Belediye Başkanlığının, İlçe Emniyet Müdürlüğünün ve BİSK'e bağlı Spor Kulüplerinin desteklediği U 14 Beykoz Karması'nın Paşabahçe Futbol Stadında gerçekleştirdiği idmanda, İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi, Milenyum Alüminyum San.ve Tic.A.Ş sahibi olan Beykozlu hayırsever iş adamı Ali Natuk Buda'nın büyük katkılarıyla hazırlanan yeni spor malzemelerine kavuşan gençlerin coşku ve hırsları görülmeye değerdi.


BİSK Yönetimi ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürünün ziyaret ettiği idmanda, sporcular ile kısa bir süre sohbet edilip, Teknik Direktörün izniyle hatıra fotoğrafı çekildi. Kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olan U-14 Beykoz Karması oyuncuları yeni malzemeleri ile idmanlarına coşku içerisinde devam ettiler.

KAYNAK:www.dogushaber.com

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çocukların başarı planlarını yaparken keşke o çocukların önce kendi takımlarının antremanlarına katılmalarını söyleselermiş çocuklar yalan söyleyerek devam eden u 14 liglerinde arkadaşlarını yalnız bırakmasalarmış bunun dışında benim gibi hocalarında düşüncesiyle bu yaşta kadro dışı bırakılmak zorunda kalmazlar bu karmadan önemli olan lisanslı takımlarıdır bunu unuttunuz ve unutturdunuz !!

Adsız dedi ki...

Cocuklar kendı takım antrenmanlarına katılıyoprlar ve hıc bır hoca kımseyı kadro dısıbırakmıyor bır sorunu olan varsa u 14 takım yonetıcısı samet bey veya hocalar ıle gorusebılır burdan yazarak bır cozum bulamazsnız.

Adsız dedi ki...

Önemli olan çocukların istikbali ve geleceğidir..Bu yaşta çocuğu kadro dışı bırakmak neyin nesi ki zaten..

Adsız dedi ki...

Zaten bu tur dusunen hocalar yuzunden beykoz da cocuklar on plana cıkmıyor ama bu zıhnıyet yıkılacak beykozdan ozellıkle bu kadrodan cok sporcu guzel yerlere gelecek ama ılkonce kulupler ve hocalar kendı menfeatlerını dusunmeyı bırtakmalı

Fişekspor dev maç öncesi moral buldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Fişekspor deplasmanda Kemerburgazspor'u 3-2 mağlup etti.