Perşembe, Mart 29, 2012

Çengelköy'den Çıksalın'a çelme

ÇIKSALINSPOR: 0 ÇENGELKÖYSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu’nun iddialı ekiplerinden Çıksalınspor, Çayırbaşı Stadı’nda karşılaştığı Çengelköyspor’la 0-0 berabere kaldı ve BAL’a direkt çıkma yolunda darbe aldı. 

Çıksalınspor son 20 dakikada inanılmaz goller kaçırdı ancak kaleci Serkan’ın da hakkını yememek gerekiyor. Çıksalın’da bilhassa Gökhan Tandoğan, Harun ve ikinci yarıda oyuna giren Yasin fırsatları cömertçe kullandılar. Çengelköy fırsat yakalamadı mı, onlarda yakaladılar ama
önce Ramazan sonra Çıksalın müdafaası gol imkanı vermedi tabi biraz da son vuruşlarda eksiklik vardı.

Tatsız bir ilk yarı 
İlk yarı başladığında herkes Çıksalınspor’un oyunu kontrolüne
alacağını düşünürken tahminlerin aksine maç orta sahada geçmeye
başladı. Sanki kaleciler tatildeydi. Her iki kaleye ciddi bir akın
olmadı. Ne ciddi bir şut ne de gol pozisyonu vardı. Göze çarpan olay
Çengelköyspor Teknik Direktörü İbrahim Karabayraktar’ın hakeme itirazları nedeniyle tribüne gönderilmesiydi.

İkinci yarı nefes kesti 
İkinci yarı ilk yarının tam tersiydi. hele son 20 dakikada neler olmadı neler. 50.dakikada kaleci Ramazan topu elinden kaçırıp tekrar hakim olduğunda çift vuruşu kazanan Çengelköy bu fırsattan faydalanamadı. 70’de Rıdvan öyle bir kafa vurdu ki topa ama Ramazan mükemmel çıkardı. Akabinde gole giden bir vuruşu bu sefer Çıksalın’dan Fuat topu kafayla uzaklaştırdı.
Şimdi sıra Çıksalınspor’daydı. Gökhan Tandoğan ve Harun yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler. Yasin 30 metreden sol ayağıyla sol taraftan bir füze çıkardı, Serkan aynı güzellikte Kurtardı. Daha sonra Harun müsait pozisyonda gol yapamadı. Son anlar penaltı itirazlarıyla geçilirken Çıksalınspor Çayırbaşı Stadı’nda çok değerli iki puan bıraktı.

Stat: Çayırbaşı
Hakemler: Sertaç Şaroğlu, Oktay Özge, Nazım Tüzümet
Çıksalınspor: Ramazan , Edip Ali, Okan, Fuat, Musa, Erman, Ahmet, Harun, Gökhan Tandoğan, Taner (Dk 75 Lokman), Cüneyt (Dk46 Yasin)
Çengelköyspor: Serkan, Burak Avcı, Baran, Cihan, Rıdvan, Engin (Dk 85
Soner), İshak, Soner Durmuş, Can (Dk 72 Şaban), Emre, Burak Rabu



HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bravo Rıdvan :))..Okulda yemeğin benden kardeşim :)

Adsız dedi ki...

Helal olsun cengel koye daha cok can yakarsiniz siz bu ciddiyet ve takkmdaki guzel havayla

Adsız dedi ki...

puan tablosunda iddasız gibi gözüken takımların böyle hırslı ve mücadeleci futbol oynayıp 90 dakka maça asılmaları taktir edilecek bir olay çengelköy takımını tebrik ediyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.

Adsız dedi ki...

Maçı baştan sona takip eden birisi olarak maçtan notlar vermek isterim...Sahada iki takımın oyuncuları eskiden aynı takımda oynayanlar olsun aynı okullarda okuyanlar olsun arkadaşça ortam havasında başladı fakat çıksalın takımının 4 numaralı oyuncusu kadar terbiyesiz ahlaksız bir futbolcu daha görmedim maçın içerisinde sürekli hakeme itirazlar oyunculara küfür etmeler vb. kendi ahlakını düzelttiği takdirde iyi futbolcu olacaktır fakat düzeltmesi gerekir Çıksalın ve Çengelköy takımı hocalarının tanışması sayesinde maç baştan sona dosthane bir sekilde geçti iki takım hocalarıda oyuncularını susturup olası ağız dalaşlarını önlediler.Çengelköy takımı haftalardır şanssız sonuçlar alıyor iyi oynuyor puan kaybediyor bu tecrübesizliklerinin azizliği çıksalın takımıda puan durumunda iyi yerde iki takımın oynayacağı maçlarda başarılar diliyorumm...

Adsız dedi ki...

cok ayıp yazdıgın cıksalının 4 numarası icin terbiyesiz ahlaksız demişsin hic yakışmamış hele küfür ediyo dıye yazmışsın buda seni bu yazdıgın duruma düşürmüş hic gerek yok mac oynandı bitti

Adsız dedi ki...

çengelkoy cok iyi bi takım gercekten mucadele gucu olarak cok iyiler bulunmaması gereken yerdeler sanssızlıklarından dolayı ama cengelkoy de oynayan eski ogrencım umut bu takımda nası forma sansı bulamıyor hayret içindeyim eski gucunde deilmi bilmiyorum ama mutheşem bi sol kanat genc olmasından dolayı mı oynatılmıyor bilmıyorum. cıksalına gelince bu genc kadroyla en iyi sekılde oynuyolar yardımlasarak konusarak inş her iki takımda istedıgı yerde bitirir basarılar !

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.