Salı, Mart 27, 2012

Düzcespor mucize peşinde


Ligin zayıf ekibi Geredespor ile berebarleği son dakika kurtaran Düzcespor’un play of grubuna yükselmesi mucizelere bağlı. Kırmızı lacivertlilerin bir üst tura çıkabilmesi için işte alınması gereken sonuçlar haberin devamında...
Düzcespor mutlak kazanacak;
Kırmızı lacivertlilerin play of grubuna çıkması için mutlaka Bartınspor’u yenmesi gerekiyor. Düzcespor Bartınspor’u yenerse puanını 42’ye çıkartacak.
Düzcespor’un Bartınspor’u yenmesi yeterli değil. 3. sırada bulunan Sultangazispor’un Tosya Belediyespor maçında puan kaybetmesi gerekiyor. Sultangazi bu maçta berabere kalırsa puanı 41 olacak, Düzcespor kazandığında 42 puanla bir ust tura çıkacak. Düzcespor’un bir üst tura çıkaliblesinin bir başka alternatifi Beyköy Belediyespor’un Geredespor’a puan kaybetmesi. Düzce Bartınıspor’u yener, Beyköy Gerede maçında puan kaybederse Düzcespor bir ust turda mücadele edebilecek.

Zor hatta mucize ötesi;
Son hafta 3. grupta 3. sırada bulunan Sultangazispor’un ligde hiçbir iddiası kalmayan Tosya Belediyespor’a puan kaybetmesi neredeyse mucize. Bununda ötesinde Geredespor gibi sıradan bir takımı yenemeyen Düzcespor’un Bartınspor’u Bartın'da yenmeside neredeyse mucize ötesi. Umut fakirin ekmeği misali kırmızı lacivertlilere gönül verenler yinede son 90 dakikayı bekleyecek.

KAYNAK:www.duzcedamla.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...