Pazartesi, Mart 26, 2012

İzmir Süper Amatör Lig A grubu şampiyonu Kemalpaşaspor

İzmir Süper Amatör Lig A grubunun lideri Kemalpaşaspor ligin son haftasında karşılaşacağı Poyracıkspor’un maça gelmemesi ile hükmen 3-0 galip sayılarak şampiyonluğunu ilan etti. Kemalpaşaspor rakip Poyracıkspor’un maça çıkmaması nedeni ile paf takım ile gösteri maçı yaptı. Kemalpaşaspor’un şampiyonluğunu ilan ettiği bu günde takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar tribünde güzel görüntüler oluşturdu.


Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Üreten, Belediye Meclis Üyesi Rıza Dinçkurt ve Kemalpaşaspor Yönetimi tam kadro tribündeki yerlerini aldılar. Sezon başından bu yana başarılı bir performans ortaya koyan sarı lacivertliler ligi şampiyon olarak bitirerek, BAL ligine yükselmek için oynanacak olan Play-Off karşılaşmaları öncesi iddiasını bir kez daha kanıtladı.


Gösteri maçının ardından Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı temsili şampiyonluk kupasını takım kaptanı Özer’e verdi. Kupa sevinci yaşayan Kemalpaşaspor’lu oyuncular elde ettikleri bu başarıyı saha içerisinde doyasıya kutladılar. Kupa töreni öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı alınan şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Rıdvan Karakayalı:Hak ettiğimiz konuma ulaşacağız
Karakayalı “İnşallah bu başarının devamı gelecek ve Kemalpaşaspor hak ettiği konuma erişecektir. Biz elimizden gelen her türlü desteği sunuyoruz ve devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen, kulüp başkanı ve yöneticilerimizi, teknik heyeti, futbolcularımızı, taraftarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Kemalpaşaspor taraftarları kupa töreninin ardından Kemalpaşa şehir merkezinde  araçları ile konvoy yaparak şampiyonluğu kutladı. Geçtiğimiz sezon Play-off maçlarında kaybettiği BAL ligi şansını, bu sezon iyi değerlendirmek isteyen Kemalpaşaspor, 2 günlük bir aranın ardından hazırlıklarına başlayacak. Kemalpaşaspor play off karşılaşmalarında Fahrettin Altay, İzmir İl Özel İdare, Bozyaka Yeşiltepe, Yeşilovaspor ve Foça Bld. Spor ile karşılaşacak. Tek devreli lig usulü olarak oynanacak olan Play-off maçları tarafsız sahada oynanacak.

KAYNAK:www.kemalpasa.tv

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.