Salı, Mart 27, 2012

Yalovaspor yönetiminden veryansın


Yalovaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili Hakan Suiçmez, ligden düşen Yalovaspor'un durumuyla ilgili değerlendirme yaparken, acı bir itirafta bulundu. Suiçmez, "Kendi başarısızlığımızın arkasındayız" dedi. Bölgesel Amatör Ligi 8. grupta haftalar öncesi küme düşmesi kesinleşen ve son maçında Eskişehir Sağlıkspor'a 1-0 yenilerek dibe demir atan Yalovaspor'da yönetim kurulu üyesi ve başkanvekili Hakan Suiçmez, önemli açıklamalar yaptı.
Yeşil kırmızılı takımda yeni yapılanmanın olacağına işaret eden Hakan Suiçmez, "Biz kendi başarısızlığımızın arkasındayız. Başarılı olduğumuz dönemde de çıkıp da biz başardık demeyeceğiz. Ama bugün başarısızlığımızın arkasında olduğumuzu söylüyoruz. Yarın başardığımız zaman da, döneminde başarısız olan arkadaşlar bizi takdir ederler inşallah" şeklinde konuştu.

"Destek Olunsaydı Düşmezdi"
Yalovaspor'un kaderiyle baş başa bırakıldığını ifade eden Hakan Suiçmez, "Yalovaspor'un şuan en çok konuşulan konularından birisi borçlarıyla ilgili durumu. Geçmiş yönetimlere gönderilen icralardan ötürü anlaşmazlıklar söz konusu. Yalovaspor'un şuan bulunmuş ve düşmüş olduğu durum tamamen geçmişte ve şuan ki yönetimde hesaplama yaparken gözden kaçırdığı unsurlar oluşmuştur. Bundan sonraki süreçte, yeni yönetimle ve yeni bir şekilde Yalovaspor'u ait olduğu noktaya taşıyacağımızı söylüyorum. Yalovaspor, şuan ki durumuyla burada olmayı hak etmiyor. Ancak biraz destek olunsaydı bu takım düşmezdi. Yalovaspor'un kaderi bu. Yalova tarihinde hep böyle olmuştur. Her yönetim diğer yönetimi eleştirmiştir. Mevcut yönetimleri başkaları beğenmemiştir. Bundan sonra böyle olmayacak. Yeni yapılanma ve kadrolaşmayla Yalovaspor'u iyi yerlere getireceğiz. Zaten her şey ortada. Kulübede ne yönetici var, ne tribünlerde eski yöneticiler var, ne siyasisi ne de bürokrasi temsilcisi var. Bir şeyler iyi giderken vitrin ve tribün oluşturmak, herkesin yaptığı bir şey. Kötü giderken sahip çıkmak lazımdı. Onu yapmadılar. Bu da onların ne kadar iyi niyetli olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

"Yalovaspor'a Destek Olacağız"
Yeşil kırmızılı takımda oluşturulacak yeni yönetim ve yeni oluşumla Yalovaspor'da her şeyin bir düzene gireceğini dile getiren Suiçmez, "Futbolcular, iyi niyetlerini zaten ortaya koyuyor. Biz burada kimseyi eleştirmiyoruz. Herkes kendi döneminde yapması gerekenleri yapmıştır. Bu borçlar bizim dönemimizde birikmemiştir. Geçmişten bugüne gelmiştir. Ama bizim dönemimizde ödenecektir. Bizim dönemimizde bu takım düşmüştür. Bizim dönemimizde de tekrar çıkacaktır. Bunda kimsenin endişesi olmasın. Yeni yapılanmayla Yalovaspor'a destek olacağız. Yalova'da sadece futbol değil, bütün spor dallarına destek çıkacağız. Bundan sonra daha güzel bir süreç başlıyor. Tribünlerde de kimse yok. Yönetimden de kimse yok. Bunlar dezavantaj değil, bizim için avantaj. Herkesin iyi niyeti de ortada. Daha fazla tartışmaya da gerek yok" ifadesini kullandı.

"Köstek Olan Daha Fazladır"
Yeşil kırmızılı kulübe destek verenlerin daha az olduğunu belirten Hakan Suiçmez, "Tesislerin elektrikleri kesik değil. Geçtiğimiz hafta açıldı. Elektriklerin veya suyun kesik olması gibi konular yanlış değerlendiriliyor. Sanki yönetim, bu giderleri karşılamıyormuş gibi durum söz konusu. Elektriğin ve suyun kesilmesi, buraya icra gelmesi mevcut yönetimin ya da sporcuların suçu değil. Geçmişle alakalı bir konu. Eğer burada bir ayıp varsa Yalova kamuoyu olarak herkesin sahiplenmesi lazım. Biz, bulunduğumuz yönetime geldiğimiz dönemlerde Yalova'daki siyasi kanada da iş dünyasına da hepsine yakın olmaya çalıştık. Mecburiyette olmamasına rağmen, kendi bünyelerinde bize destek olmaları konusunda taleplerimiz oldu. Kimileri destek oldu kimileri de olmadı. Ama destek olandan çok köstek olan fazladır. Yalovaspor'un şuan ki düştüğü durum bunun en açık örneğidir. Seçim zamanında şuraya siyasi amaçla propaganda yapmak için gelenlerin şuan nerede olduklarını sormak lazım. Şu tarih, onları unutmayacaktır. Yine bu bölgede seçimler olacak. O zaman herkes cevabını alacak" açıklamasında bulundu.


KAYNAK:www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...