Cuma, Mart 30, 2012

Dikilitaş ve Arnavutköy Belediye yenişemediler

DİKİLİTAŞSPOR: 0 ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 10. hafta müsabakasında Arnavutköy Belediyespor  ve Dikilitaşspor; Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında karşılaştılar. Müsabaka başladığı gibi sona erdi, 0-0


Hafta içi olması nedeniyle tribünler boş kalırken ilk yarı rüzgârı arkasına alan Arnavutköy Belediyespor rakibi Dikilitaş’a net sayılabilecek pozisyonlar vermedi. İlk yarı hemen başında Dikilitaş adına gelişen atakta Ali, sağ kanattan taşıdığı topu ceza sahası içinde Recep Hasan ile buluşturdu Recep’in kafa vuruşu kaleci Zaferde kaldı.

Arnavutköy Belediyespor’dan Can’ın derinlemesine güzel pasında, Orçun topa yetişmekte zorluk yaşayınca, Arnavutköy ekibi bir fırsattan yararlanamadı. 20. dakikada Gökhan Kırıkkaya’dan sert şut az farkla dışarı gitti.

24.dakikada Dikilitaş’ın kullandığı korner vuruşunda pozisyona uzak kalan Recep Hasan ile aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı sahada Dikilitaş baskısı vardı. Rüzgârı arkasına alan ve her uzun topla Arnavutköy Belediyespor ceza sahasına gelen Dikilitaş, Arnavutköy Belediyespor katı savunmasını geçemedi. Uzatma dakikalarında her iki takımda son hamlelerini yaptı kaçan gol pozisyonları sonrası seyri güzel ama golsüz bir maç izledik. 90 dakika sonunda gülen olmadı ve maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Onur Karabaş, Vedat Demir ve Yalçın Taşkınfırat’tan oluşan Hakem triosu, pozisyonlara yakınlığı ve başarılı performansları ile güzel yönetim gösterdiler.

STAT: Bağcılar Belediyesi Mahmutbey
HAKEMLER: Onur Karabaş, Vedat Demir, Yalçın Taşkınfırat
DİKİLİTAŞ: Mustafa***, Kahraman***, Ercan**, Kılıç***, Emirhan***, Kenan**, Burak**, Recep Hasan***, Ali**, İlyas**,
TEKNİK DİREKTÖR: Orhan Gencer
ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: Zafer***, Gökay**, Can**, Coskun***, Cenker**, Güven**, Yusuf**, Sinan**, Orçun***, Mustafa***, Gökhan**
TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Keskin


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...