Salı, Mart 27, 2012

Küçükçekmeceli taraftar Derneğinden muhteşem açılışı

Kısa bir zaman içinde kurulan Küçükçekmece taraftarlar Derneği merkez binası görkemli açılışla  hizmete girdi. Küçükçekmece Fatih Mahallesindeki açılışı gerçekleşen Küçükçekmece Taraftarlar derneği açılışına Spor, Sanat, Siyaset ve kalabalık spor severin katılıdı.


Açılışta bir konuşma yapan Küçükçekmece Taraftarlar Derneği Başkanı Aytekin Erdoğan;
Uzun bir zamandır çalışmalarını sürdürdüğümüz Küçükçekmece Taraftarlar Derneği yönetimi tamamen Üniversiteli olmakta  ve sizlerinde katılımı ile bugün resmi açılışını gerçekleştirmekteyiz.Yönetimimizde Aşkın Taşcıoğlu, Cemil Ören, Samet Gümüş, Serhat Kıdır, Korhan Pildir, Tolga Helvacı oluşmakta.
Küçükçekmece taraftalar  Derneğimiz İlçemizde bulunan tüm spor kulüpleri temsil etmek amacı ile kuruldu.Özelikle şunu bilmenizi isterim Küçükçekmece Taraftarlar derneği Küçükçekmecespor'a bağlı değil, derneğimiz tüm spor kulüplere aynı eşitlikte ayrım yapmaksızın her türlü destekleme hazırız.

Ayrı yeten  hiçbir siyasi partinin de yan kuruluşu değiliz, olamayız da. Tamamen spora gönül vermiş spor kulüplerde iyi günde, kötü günde  örgütlenerek spor kulüplerimizle birlikte  toplumsal faaliyetler de bulunmak için bu Derneği kurduk  kısa bir zaman sonra herkes Derneğimizin çalışmalarıyla ne kadar yerine olduğunu ve Küçükçekmecelilerin gurur duyacağı bir dernek olacağız.Bugün buraya katılarak bizleri onurlandıran ve çiçekleri ile kutlama mesajları yollayan tüm spor gönüllerine teşekkür ediyorum.

Protokol konuşmalarından sonra Derneğe maddi manevi yönden destek verenler onurlandırıldı;
Küçükçekmece MHP İlçe Başkanı Mesut Yıldız, CHP İl Genel Meclis Üyesi Gökhan Gümüşdağ ve eski Garnizon Komutanı Emekli  Kıdemli Albay Ali Güngör Öngören, Rumeli Sanatçısı Ramazan Günay, Türkiye Amatör Spor Kulüpler Derneği Yöneticisi Şafak Biçer, İş adamlarından Savaş Çolak ve Erdin Bay desteklerinden dolayı plaketle onurlandırıldı.

Küçükçekmece MHP ilçe Başkanı Mesut Yıldız, CHP İl genel Meclis üyesi Gökhan Gümüşdağ ve eski Garnizon Komutanı Emekli  Kıdemli Albay Ali Güngör Öngören tarafından kurdele kesimi yapılarak Küçükçekmece Taraftarlar Derneği resmi açılışı gerçekleştirilmiş oldu.

HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...