Cuma, Mart 30, 2012

Menajer Erol Organizasyon ilk maçında mağlup oldu

ORGANİZYON TAKIMI : 1 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ :2
Menajer Erol Organizasyon Haziran ayı transfer dönemine yeni sporculara, yepyeni kulüpler sloganı ile başladığı çalışmalarının ikinci haftasını doldururken, sporcuları tanıma ve eksiklerini saha içinde tespit edip gelişimlerine katkı sağlamak ve yeni katılacakları takımlara daha donanımlı gitmeleri konusunda yardımcı olmak amacı ile ilk maçı olan Beykent Üniversitesi ile yapılan maçı Yerel Futbol olarak izledik ve çalışmalarına henüz başlayan organizasyon takımını okul açıldığından beri idmanlara devam eden Beykent Üniversitesi karşısında 2-1 kaybetmesine rağmen iyi bulduk diyebiliriz.
Beykent Üniversitesi, Üniversiteler arası düzenlenen 2. Ligde mücadele edecek olan bir takım ve daha iyi organize olma çabası içinde maça başladı. Serbest vuruştan takım kaptanlarının kazandırdığı gol ile öne geçmesini bildi. Bu golden sonra daha derli toplu oynayan organize takımı birkaç tane net gol pozisyonundan santrafor Nijeryalı Emi tarafından yararlanamadı. İlk yarıda tek farklı Beykent Üniversitesi galibiyeti vardı. İkinci yarıda her iki ekipte oyuncu değişikliklerine gitti. Organize takımı kazandığı serbest vuruşu harika bir golle Beykent Üniversitesi ağlarına gönderen Mustafa Tüfekci’nin attığı gol ile beraberliği yakaladı. Maçın son anına kadar karşılıklı ataklar ile geçen maçı uzatma dakikalarında Beykent Üniversitesinin attığı golle neticelendirdi.


Maç sonunda görüşlerini aldığımız Beykent Üniversitesi Teknik Direktörü Ahmet Hoca bizlere şu açıklamalarda bulundu. "Üniversiteler arası  2.Ligde en iyi şekilde okulumuzu temsil edip, hedefimiz bir üst lige çıkmak. Çalışmalarımız bu doğrultuda olup artık maç arifesine yaklaşıyoruz. Bizleri kırmayıp daha hazır olmadığı halde maç teklifimizi kabul eden Erol Özbek'e teşekkür ediyorum. Çalışmalarına yeni başlamasına rağmen kaliteli gençler gördüm sahada ve işlerinin transfer döneminde kolay olacağını düşünüyorum diyerek sözlerini noktaladı. 


Son olarak görüşlerini aldığımız Erol Özbek bizlere şu açıklamalarda bulundu. "Benim  Türkiye’de bir ilk olan transfer zamanının ölü döneminde sporcuları yeni transfer dönemine hazırlama organizesinde ilk günden beri bana destek olan Yerel Futbol ailesine teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Her geçen gün organizasyonumuza katılan sporcuların kalitesi artmaktadır. İyi bir ekip yakaladım. Bu ekip bir aksilik olmazsa yeni döneme en iyi şekilde hazırlanacak ve transfer döneminde de tüm kulüplerin gözdesi olacak. Gittikleri takımlara da hazır gitmeleri sebebi ile tüm sporcularımızdan memnun kalacaklarını düşündüğüm teknik adamlar tarafından da bana geri dönüşler olacağını çok iyi biliyorum. Daha evvelki dönemlerde olduğu gibi..." diyerek sözlerini noktaladı.

YEREL FUTBOL SİTESİ

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...