Salı, Mart 27, 2012

3 Mart Beldespor için karar belli oldu


Ligde lider durumdayken Ardahan Göle maçı sonrası geçirdiği talihsiz trafik kazası ile futbol ve spor kamuoyunu yasa boğan Aşkale 3 Mart Beldespor'un geleceğiyle ilgi karar belli oldu. Kırmızı-Beyazlılar lige kaldıkları yerden devam edevek.


Tüm Erzurumlular'ın merakla beklediği karar ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Pazartesi günü Aşkalespor yöneticileri TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşmüş ve Erzurum'da "artık olumlu bir sonuç çıkar" düşüncesi hakim olmuştu.

Ancak alınan bilgiye göre; TFF'den beklenen karar çıkmadı ve  3 Mart Beldespor direkt olarak 3. Lig'e çıkarılmıyacağı ve lige kaldığı yerden devam edecek.

Dadaşlar Grubu Tribün lideri Zafer Lömenler ise yaptığı açıklamada, "Biz Erzurumlular olarak olumlu bir kararın çıkmasını bekliyorduk fakat istediğimizi alamadık. TFF'nin kararına saygı duyuyoruz ancak bizler; Aşkale 18 Mart Beldespor'un geçirdiği üzücü kaza sonucu 1 yöneticisinin yaşamını yitirdiğini ve bazı futbolcularında oynayamayacak olduğunu yetkililerin göz önüne alıp takımımıza transfer hakkı vermesini bekliyoruz" dedi.


KAYNAK:www.ajansspor.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.