Cuma, Mart 30, 2012

Samet Şenol gollerine devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu temsilcilerinden Alibeyköyspor’da genç golcü Samet Şenol iyi bir golcü olduğunu yine ispatladı ve bu sezon Alibeyköyspor’un en golcü futbolcusu oldu. Sezon başında Alibeyköy Parseller Spor Kulübünden transfer edilen Samet Şenol beklentileri boşa çıkartmadı.


Sezon başında ilk 7 hafta golle buluşamamasına rağmen Teknik Direktör Yakup Kalafat’ın vazgeçilmezleri arasına giren Samet Şenol ilk golünü Alibeyköyspor’un 2-0 kazandığı 8. hafta oynanan B.Ç. Mimar Sinan maçında attı. Sonrasında özellikle ligin ikinci devresinde attığı gollerle dikkat çeken Samet Şenol gol sayısını 10’a çıkardı.


Klasman gurubuna da suskun başlayan Samet Şenol 5. Hafta oynanan ve Alibeyköyspor’un 3-1 üstünlüğü ile sona eren Çengelköy maçının ilk golünü atarak gol sayısını 11’e yükseltti. Dün oynanan ve 2-1 Alibeyköyspor’un üstünlüğü ile sonuçlanan Vefa maçının son dakikalarında harika bir kafa golü ile takımına 3 puanı getiren golü atan Samet Şenol böylelikle 12 gole ulaştı.


Genç futbolcu Vefaspor maçından sonra yaptığı açıklamada “benim gol atmam mutlaka sevindirici bir olay ama her zaman daha önemlisi takımımızın maçı kazanmasıdır. Ben her zaman takım için oynayan bir futbolcu oldum bundan sonra da böyle devam edeceğim. Hocamın verdiği görevi elimden geldiği kadar yapmaya gayret ediyorum. Eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum. Bu yıl gerçekten çok iyi bir takım olduk. Arkadaşlık ortamımız harika. Gerek sezon başındaki futbolcu abilerim ve arkadaşlarım gerekse sonradan takıma dâhil olan abi ve arkadaşlarım ile uyum içerisinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Bu yıl çok inandık ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftarlara bakıyorum, herkes bir üst lige çıkacağımıza inanıyor. Bizler futbolcu gurubu olarak terimizin son damlasına kadar sahada oyun kuralları çerçevesinde savaşıp tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Çünkü Alibeyköy bunu fazlasıyla hak ediyor” dedi. Samet Şenol son olarak, “Pazar günü oynayacağımız Çatalca maçına tüm gönüldaşlarımızı bekliyoruz” dedi.


HABER VE FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

8 yorum:

Adsız dedi ki...

neden heask - gazi mahallesi maçından tek bir haber bile yok ?

Adsız dedi ki...

ne kadar gol atsada o kadar kaliteli bi oyuncu değil....

Adsız dedi ki...

bir futbolcu durusuyla,kisiligiyld insanlara karsi örnek olmali. böyle adamlar alibeyköy takiminda cok var.bu arkadasta onlardan biri. tebrikler samet. allah herseyi gönlünüze göre versin.

Adsız dedi ki...

bir futbolcu durusuyla, kisiligiyle ve insanlara karsi olan saygisiyld örnek olmali. a.köy takiminda böyle cok futbolcu var. samette onlardan biri. tebrikler. allah herseyi gnlünüze göre versin.

Adsız dedi ki...

En fazla sal da oynar

Adsız dedi ki...

samet kardesim buradaki bir iki yoruma bakipta kendini birakma.. unutma meyve veren agac taslanir. aynen simdiki gibi cik aslanlar gibi topunu oyna. saygilar

Adsız dedi ki...

cok ıyı bır futbolcu degıl pıyasa yapmayın burdann =)

Adsız dedi ki...

samet kardesimi bilen bilir. ben parsellerde oynadigi zamandan beri bilirim yukarida bir arkadasimizin dedigi gibi kücük büyük herkese saygisi olan herkes tarafindan sevilen, takim icinde kendine deyil takim icin oynayan kim ne derse desin kendini daha da gelistirdigi takdirde daha da iyi takimlarda oynayabilecek bir futbolcu..bunu bilen biliyor samet kardes. hic bozulmaman dilegiyle. saygilar

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...