Pazartesi, Mart 26, 2012

Arnavutköy Belediyespor'dan gol şov

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 5  ESENLER ÖZ YAVUZSELİM: 0 (U19)
İstanbul U 19 Liginde kıyasıya zirve mücadelesi içerisinde geçen şampiyonluk yarışında CFS Bağcılar’ın 33, Ayazağaspor’un 30, Arnavutköy Belediyespor’un da 30 puanı bulunuyor. Esenler Öz Yavuz Selimspor, Arnavutköy Belediyespor İlk maçında karlı zeminde oynanan 1-1’lik skorla sona eren karşılaşmanın rövanşında kalesinde gördüğü 5 golle 3 puanı ev sahibine bıraktı.

Her iki takım hocaları Ayhan Çınar ve Bahri Yılmaz maç öncesi yaptıkları sohbette kadrolarına aldıkları genç futbolculara şans tanımak istediklerini ve iyi futbol oynayanın kazanmasını temenni ettiler.



Karşılaşmaya oldukça istekli ve hırslı başlayan Arnavutköy Belediyespor oyuncuları, oldukça dinamik ve hızlı oyuncuları olan Esenler Yavuz Selimspor karşısında ilk dakikadan itibaren kontrolü elden bırakmadı. Karşılaşmanın  ilk 35 dakikası başa baş mücadele eden her iki ekibin yaptığı hatalarda Esenler temsilcisinden Kalede Özcan , Arnavutköy temsilcisinden kalede Ozan etkili kurtarışlarıyla gole geçit vermediler. 


Maçın 40.dakikasında İsmail 30 metreden gönderdiği şutu ile Arnavutköy Belediyespor u 1-0  öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarı başlarında Erçin güzel şutu ile skoru 2-0 yaparken Esenler Yavuz Selim gol arayışlarını sürdürdü. Sahada etkili oyununu sürdüren Arnavutköy Belediyespor oyuncuları rakip Esenler temsilcisinden İkinci sarı kartla oyun dışına giden Ramazan’ın çıkmasıyla forvet oyuncuları daha fazla rakip kaleye gitmeye başladı.


Bu dakikalarda çıktığı hava topu sonrası düşerek bileğini eklem yerinden kıran Tayfun, saha dışına alındı. Hastanede yapılan kontrolde kırılan bileği alçıya alındı. Karşılaşmanın 73.dakikasında hakeme itirazlarını sürdüren Erdal Arabacı ikinci sarı kart ile oyun dışına gönderildi. 




Her iki takımda sahada 10 kişi ile mücadele etmeye başladı. 75.dakikada defans hatasını affetmeyen Fatih kaptığı topla ceza sahasına girdi ve Kalesinde başarılı kurtarışları olan Özcan ı da yanıltarak topu filelere yolladı. 3-0 Kalan dakikalarda Erçin 2 güzel gol daha atarak skoru 5-0'a taşıdı.

HABER-FOTOĞRAF:MURAT K.DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...