Pazartesi, Mart 26, 2012

Halide Edip Adıvar’da Kadir Solmaz dönemi başladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman grubunda mücadele eden Halide Edip Adıvar’da geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Antrenör Metin Akçiçek’in yerine Kadir Solmaz göreve getirildi.



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman grubunda dün Yıldırım Bosna’yı 6-0 mağlup eden Şişli temsilci Halide Edip Adıvar’da Metin Akçiçek’in yerine Kadir Solmaz göreve getirildi. Kadir Solmaz daha önce de kırmız-beyazlı Kulüpte alt yapı Antrenörü olarak görev yapıyordu.

Futbolculuk kariyerinde Galata, Üsküdar Anadolu, İstanbul Güngören, Şanlıurfaspor, Bakırköy, Küçükçekmece, Anadolu Hisarı, Denizcilik İşletmeleri, Çıksalın ve Haliç'te forma giyen Kadir Solmaz Antrenör olarak Çıksalın ve Halide Edip Adıvar'da görev aldı.  Kadir Solmaz, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, Seri galibiyetler alarak grupta hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz. Bu camia Bölgesel Amatör Ligi hak ediyor, biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak bunu başarmak istiyoruz" diye konuştu.


HABER-BURAK KURTULUŞ

10 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Yeni görevinde Kadir hocaya başarılar dilerim.

Ogün KOCA

Adsız dedi ki...

Kadir hoca adamın kralıdır çıksalınsporda beraberdik başarılı olacağına eminim..

Çetin dedi ki...

Kadir Abi başarılar dilerim.

112 hacı dedi ki...

kadir hocam yeni görevinde başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

kadir solmaz muttalip şimşek ikilisi istanbulda bulunamayacak karakterde hocalar başarı isteyen klüpler destek versin başkanlar burunlarını sokmasın hedefe götürürler t.d.i ahmet

Adsız dedi ki...

NEDEN BULUNMASIN BENCE BULUNABİLİR IYICE ARADINIZMI

Adsız dedi ki...

kadir abime yeni görevinde başarılar diliyorum adam gibi adamdır başarılı olacağına inanıyorum.
çıksalın spor kulübü genel kaptan
furkan SİVRİ

Adsız dedi ki...

ya kamuran hocaya neden yorum yapılmıyo.

Adsız dedi ki...

Kamuran gazı ye fazla sallıyolar sanırım ortalık kızısmasın dıye olabılır. Kadır hocam'ıza basarılar taraftar olarakta her zaman arkasındayız. Muttalıp hoca yla ıkısı 10 numara ınsanlar..

Adsız dedi ki...

hocam başarılar dilerim
Aşkın Hoca

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...