Perşembe, Mart 29, 2012

Silivri’nin U-14 karması tamamlanıyor


Geçtiğimiz ay içinde Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinde yapılan bir toplantının ardından kurulması kararlaştırılan Silivri U-14 karmasının temeli atıldı.



Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu’nun önderliğinde oluşturulan SilivriU-14 karması Nisan ayının son haftasına kadar ilçede çalışacak ve ardından da İstanbul’da yapılacak olan il karmasında mücadele edecek. İlçede faaliyet gösteren kulüplerde lisanslı olarak oynayan oyunculardan oluşturulan karmanın başında Alibeyspor Kulübü Altyapı hocası Ahmet Çelik ve Silivrispor Kulübü Altyapı hocası Uğur Alper görev alıyor. Karmaya seçilen oyuncuların kendi takımları ile yaptıkları idmanların haricinde iki hoca eşliğinde Silivri U-14karması Cuma günleri Silivri Stadı’nda idmanlarını gerçekleştirerek turnuvaya hazırlanıyor.



Bizim Kadromuz Hazırdır
İlçenin milli karmasının oluşturulduğu karma nisan ayı sonunda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılacak olan kura çekimi ile turnuvaya katılacak. Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Genel Başkan Yardımcısı Seymen Gençtürk’ün projesi olan bu karmanın amacı doğrultusunda Silivri Kulüpler Birliği de destek sunup ilçe karmasını hazırlıyor. Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Biz Silivri olarak federasyonumuzun yaptığı böyle güzel ve anlamlı bir organizasyona katılmaktan onur duyuyoruz. Konu özellikle bizimde üzerinde çok hassas davrandığımız gençlerimiz olunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayreti içinde olmaktayız.



Gençtürk’e Teşekkür
Biz, birlik olarak ilçemizdeki mevcut lisanslı oyuncularımızın taramasını hocalarımız nezaretinde yapılması yönünde destek sunduk. Hatta bu konu ile ilgili ilçemizde geniş katılımlı bir toplantı da yaptık. Bu toplantının ardından birlik olarak gerekli atılımları yaparak karmamızı hocalarımız nezaretinde oluşturduk. Bu karmanın oluşturulması aşamasında Alibeyspor Kulübü Altyapı hocası Ahmet Çelik ve Silivrispor Altyapı hocası Uğur Alper’e ilçem ve birliğim adına teşekkür ederim. Bu organizasyonda hiçbir bedel almaksızın çalışabileceklerini taahhüt ettiler. Gerçekten büyük bir özveri örneği sergilediler. İlçem adına bu iki hocama teşekkür ederim. İASKF Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seymen Gençtürk’e de ayrı bir parantez açmak isterim. Kendisi Küçükçekmece’de yaptığı etkinlikler ile gündeme gelen bir birlik başkanımızdır. Ona da bizlere yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederim.



Silivri’nin Potansiyeli Vardır
Silivri Kulüpler Birliği ilçe U-14 karması çalışmalarını sürdürmektedir. Federasyonumuzun belirlediği tarihlerde de yapılacak olan turnuvaya katılacaktır. Bizim bu turnuvadan büyük bir beklentimiz yok. Biz inanıyoruz ki ilçemizdeki potansiyelin İstanbul geneline yayılmasını sağlamak amacındayız. Bu turnuvada ilçemizden bir isim bile il karmasına seçilmesi gurur verici bir çalışma olacaktır. Geleceğimiz olan gençlerimize yapılacak olan her türlü organizasyonda Silivri her zaman var olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.



HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...