Pazar, Mart 25, 2012

Özmuratspor Gümüşdağ'la devam dedi

Küçükçekmece İlçesinin 2. Amatör Lig takımlarından Sefaköy Özmuratspor hafta sonu gerçekleştirdiği Genel Kurulda eski başkan Hasan Gümüşdağ yeniden başkan seçildi.


Sultan Murat Mahallesinde kulüp merkezinde gerçekleşen kongrenin Divan Başkanı Seymen Gençtürk , Seyit Bel ve Rüştü Arslan divan üyeliğine oy birliği ile seçildi. Divan Başkanı Seymen Gençtürk  kongrenin gündemini üyelere maddeler hailinde okuduktan sonra saygı duruşu İstiklal Marşının hep bir ağızla okuyarak kongreyi başlatmış oldu.


Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu raporlarının ayrı ayrı ibrası ve tahmini bütçenin okunarak ibrasının ardından; Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Asil ve yedek üyelerin seçimine geçildi.

Gümüşdağ; En büyük kazancımız altyapı
Mevcut başkan Hasan Gümüşdağ yeniden adaya olarak tüm delegelerin güven oyunu alarak üç yıllığına yeniden Özmuratspor'un başkanı seçildi.

Yeniden Özmuratspor'un başkanlığına seçilen Hasan Gümüşdağ yapdığı konuşmada;

Öncelikle bir Pazar Sabahı zaman ayırarak kongreye katılmanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.Küçükçekmece İlçesinin köklü kulübü olan
Özmurat sporumuz  kurulduğu yıldan bu zamana kadar Türk futboluna  sayısız yetenekler kazandırdı ve kazandırma yada devam etmekte.Bunda siz değerli üyelerin büyük destekleri ile yıllardır ayakta durmaya çalışmakta bundan dolayı da sizler çok teşekkür ederim kulübümüz belki şampiyonluklar yaşamıyor ama altyapıdan Profesyonel kulüplere her yıl 4 veya 5 oyuncu vererek alt yapıya ve bölgemizin çocuklarına ne kadar önem verdiğimizi göstermiş bulunuyoruz. Diğer kulüpler gibi günü birlik başarılarla mutlu olmak değil  kulübümüz teknik heyeti  bölgemizi çok iyi tarayarak altyapımıza kazandırıyorlar bundan dolayı  da
Teknik  heyete kulübümüze yeni yetenekler kazandırdıkları için ayrı teşekkür ederim .

Belediye Başkanı ve Külüpler Birliğine teşekkürler;
Küçükçekmece' de spor adına büyük yatırımlar yapan spor kulüplerimize her türlü destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a ve kurulduğu yıldan beri Küçükçekmecedeki tüm kulüplere ayrım yapmadan yönetim kurulu ile gece gündüz hizmet eden Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürek’e ekibine sonsuz teşekkür ederim.Kongremizin camiamıza hayırlı olmasını diler saygılar sunarım dedi.


Yeni yönetim Kurulu;
Hasan Gümüşdağ, İsa Kıran, Süleyman Gümüşdağ, İbrahim Şakiroğlu,
İsa Kormaz, Ramazan Günay, Baki Gidar.

Yedek Üyeler;
Sadullah Çalışkan, Naser Tamtürk, Behzat Durak, Ramiz Serbest, Erdoğan Dinç

Denetleme Asil;
Harun Şakiroğlu, Enver Beşkardeşler, Rasim Barut

Denetleme Yedekler: Vahit Altay, Enez Serbest, Seyfettin Öztürk

HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...