Salı, Mart 27, 2012

Tsubasa ile Süper Amatör Lig Klasman Grubu Yorumları

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçlarını yorumlayan yazarımız Tsubasa, zorlu ligde, 29 Mart 2012 Perşembe maçlarını en büyük yardımcısı Taro’nun temin ettiği derin bilgiler ile süsleyerek sizlere sunuyor.

İncirli-Yıldırım Bosna: İncirli takımı aldığı sonuçlarla iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Son maçında Leventspor ile oynadığı karşılaşmadan son 15-20 dakikalık periyotta 10 kişi kalmasına rağmen başa baş oynamaya devam etti. Yıldırım Bosna ise artık önümüzdeki sene ile ilgili planlamalara geçmiş gibi görünüyor. Zor da olsa İncirli kazanır diyorum.

Leventspor-Bağlarbaşı: Leventspor takımı üst üste aldığı galibiyetlerden sonra serisini bozdu ve İncirli ile berabere kaldı. Ayağa top oynamaya çalışan ve geniş bir kadroya sahip olan Leventspor son maça kadar yarışın içinde olacaktır. Bağlarbaşı ise istediği sonuçları alamadı ve grup maçlarına nispeten iyi başlamasına karşın yarışın dışında kaldı. Leventspor zor da olsa bu maçı kazanacaktır.

Halide Edip Adıvar-Gazi Mahallesi: Gazi Mahallesi takımı gerçekten çok iyi oyunculara sahip bir takım ancak çok şanssız puanlar kaybettiler ve yarışın dışında kaldılar. Halide Edip Adıvar takımı ise dengeli oyun oynamaya devam ediyor. Çok kaliteli oyunculara sahip ve oyundan kopmayan disiplinli oynayan bir takım. Kazanmak zorunda olan Halide Edip Adıvar bu maçtan mutlaka 3 puanı alacaktır.

Arnavutköy Belediyespor-Dikilitaş: Arnavutköy Belediyespor son Bağlarbaşı maçında kazanarak az da olsa umutlanmış oldu. Bu zorlu karşılaşmadan 3 puan almak isteyeceklerdir. Dikilitaş ise son iki maçtır mağlubiyet alıyor. Recep gerçekten çok önemli bir oyuncu Dikilitaş takımı için ve yokluğunu çok hissetti. İki maçlık mağlubiyet serisinden sonra bu maçla birlikte tekrardan toparlanacağını düşündüğüm Dikilitaş takımı bu maçtan üç puanla dönen taraf olacaktır.

Çengelköyspor-Çıksalınspor: Çengelköy takımı az bütçesi ile buralara gelmiş ve iyi işler çıkartmış bir takım. Ancak takımda müthiş bir yorgunluk olduğunu görmekteyim. Kadro derinliğinin de olmaması sebebi ile daha çabuk oyundan düşüyorlar. Çıksalınspor takımı ise aldığı sonuçlarla üst sıralarda olma mücadelesi veren bir takım. Çok kaliteli oyunculara sahip olan Çıksalınspor takımı bu maçtan mutlaka 3 puan almak zorunda. Bu zorlu karşılaşmadan Çıksalınspor takımının net bir galibiyet alacağı görüşündeyim.

Alibeyköyspor-Vefaspor: İki takımda son maçlarda istediği sonuçları alamadı. Her iki takım içinde çok önemli bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Bu maçı kazanan takım yarışmaya devam edecektir. Vefa takımı çok kaliteli oyunculara sahip ancak takımında çok tecrübeli isimlerin olması, 3 günde bir maçı kaldıramıyor. Grup maçlarına çok iyi başlamış olmasına rağmen son maçlardaki düşüşü ben buna bağlıyorum. Alibeyköy takımı rakibine göre daha genç ve dinamik bir takım. Bu zorlu karşılaşmadan zor da olsa Alibeyköy kazanarak üst sıralarda olma mücadelesi verecektir.

Çatalcaspor-Tuzlaspor: Tuzlaspor müthiş performansını devam ettiriyor. Son Vefa maçında da farklı kazanarak moralleri tavan yapmış durumda. Böyle maçlardan alınan galibiyetlerden sonra ilk maçlar çok önemlidir. Çatalca takımını küçümseyerek çıkarlarsa Tuzla buradan puansız dönebilir. Çatalca ise gerçekten çok iyi bir takım ve hafta sonu da dinlenerek geçti. Çok zorlu geçecek bu karşılaşmadan dinlemiş olan Çatalca'nın zorda olsa kazanabileceği düşüncesindeyim.


YAZI: TSUBASA

6 yorum:

Alibeyköylü Selim dedi ki...

İlk defa Alibeyköy'e şans veriliyor. İnşallah dediğiniz tutar. Alibeyköyün kesinlikle kazanması gerekiyor.
Tüm takımlara başarılar
Alibeyköylü Selim

Alibeyköylü Selim dedi ki...

Alibeyköyspor-Vefaspor: 1
İncirli-Yıldırım Bosna: 1
Leventspor-Bağlarbaşı: 1
Halide Edip Adıvar-Gazi Mah.: 1
Arnavutköy Bel.-Dikilitaş: 0
Çengelköyspor-Çıksalınspor: 0
Çatalcaspor-Tuzlaspor: 2

Alibeyköylü Selim

Adsız dedi ki...

Alibeyköyspor-Vefaspor: 0
İncirli-Yıldırım Bosna: 1 Leventspor-Bağlarbaşı: 1
Halide Edip Adıvar-Gazi Mah.: 1
Arnavutköy Bel.-Dikilitaş: 1
Çengelköyspor-Çıksalınspor: 2
Çatalcaspor-Tuzlaspor: 2


BAĞCILARSPOR_BAY

Adsız dedi ki...

Alibeyköyspor-Vefaspor: 0
İncirli-Yıldırım Bosna: 1 Leventspor-Bağlarbaşı: 1
Halide Edip Adıvar-Gazi Mah.: 1
Arnavutköy Bel.-Dikilitaş: 2
Çengelköyspor-Çıksalınspor: 2
Çatalcaspor-Tuzlaspor: 1

Adsız dedi ki...

buda tusababa yorumları olsun .. incirli yıldırım bosna ....incirli takımı zor bir periyottan gecti fızık kapasitesi yüksek disiplinli cok koşan bi ekip her ne kadar bu periyotta istedigi puanları alamasada pozitif futboluyla iyi bir ekip yıldırım bosna sorunlarını aşamadıgı icin istenilen kaliteyi sahaya yansıtamıyo incirli alır yıldırımın beraberligi bile cok süpriz bi sonuc olur LEVENT BAGLARBAŞI ....levent takımı sene başından itibaren istikrarlı bi kadro oturtup formu düşen oyuncuların yerine altarnatifleri düşünerek devam edemedigi icin istikrarlı sonuclar alamadı ilk maclarda sag tarafta oynattıkları karagümrükten gelen cocuk bide defansın göbegine sonradan aldıgı zaradan aldıkları cocuk iyi işler yapmaya başladı cok pas yapan ve hızlı hücumla cıkabilen tehlıkelı bı takım kalecileri saatli bonba gibi ne zaman yan toptan patlayacak bellisiz ama baglarbaşı takımı cok koşan cok mücadele eden sag taraftaki rizeden aldıkları kel sarı ve santraforları üst düzey biz oynuyoruz dedikleri zaman takım halinde her şeyi yapar levent zorda olsa macı alamaz beraberlik levent icin iyi sonuc bu takım öyle sinek 2 li degil HALİDE GAZİ MAH...HALIDE COK PAS YAPMAYA CALIŞAN KALİTELİ AYAKLARDAN OLUŞMUŞ Bİ TAKIM İLERDEKİ UZUN SACLI SANTRAFORLARI STOPERLERİ RAHATSIZ EDECEK CİNSTEN AGRESİF SALDIRIYO GOL BULUNCADA HAREKET YAPIYO KALİTESİ UST DÜZEY AMA BU HUYU HUY DEGİL SAG TARAFTA VE SOLDA ORTASAHANIN GOBEGINDE OYNATTIKLARI OYUNCULAR HAKİKATEN İYİ OYUNCULAR AMA BURDA BİRAZ İŞLER KARIŞIK GİBİ GAZİ MAHLESİ POZİTİF OYUN OYNAMAYA CALIŞAN Bİ EKİP ZAMAN ZAMAN ALT YAPIDANDA OYUNCU ALIP SAHAYA CIKIYOLAR OYUNU CİRKİNLEŞTİRME YERİNE AYAGA TOP YAPMAYA CALIŞIYOLAR SAYGI DUYMAK LAZIM DUYMAYAN VARSA ONLARA HADDİNİ BİLDİRİR ARNAVUTKÖY DİKİLİTAŞ ARNAVUT KOYUN KALITELİ Bİ TAKIMI VAR HOCALARI VE SPORCULARI UST DÜZEY YANGIN YAPAN Bİ TAKIM DEFANSTAKİ SIKINTILARINI ATLATTIKLARI ZAMAN KOLAY YENİLECEK Bİ TAKIM DEGİL HOCA COK HIRSLI OYUNCULARINDA HOCAYA AYAK UYDURMASI LAZIM DİKİLİTAŞ RECEBIN EKSIKLIGINDE SAHADA SIRADAN BI TAKIM GORUNTUSUNDE BI İZLENİM VERSEDE DİKİLİTAŞ LOBİSİ OLAN OYUNCULARIN DÖRT BEŞ YILDIR BİRLİKTE OYNADIGI UYUMLU Bİ TAKIM BU MAC BENCE ACIK ARA DİKİLİTAŞIN vefa alibeyköy .. vefa barselona gibi maclara başladı ayakları yere basan bi takım degildi futbolda isimler oynamıyo sahaya cıkıp mücadele etmessen galip gelemessin buranın dikiş tutma ihtimali yok sizi gaza getirecek sözler bile care olmaz artık gıden hoca bidaha geliyo o zaman nıye gitti ya hocanın arkasında duracan yada bıdaha almayacan ne burası alibeyköy sede arkasına aldımı farklı bı takım hüviyetinde alibeyköy dıyorum

dinamo dedi ki...

çıksalın takımının 2 tane maçını izledim. gerçekten bireysel kabiliyeti çok yüksek oyuncuları var. karşı takım çoğunlukla aralarındaki paslardan top kapabiliyor, bir çok oyuncudan topu alabilmek gerçekten çok zor. aynı şekilde birebir mücadelelerde top kayıpları çok nadir. oturmuş bir kadro yapısı mevcut mu bilemiyorum ancak oyuncular birbirlerine alıştıkça bir de maya tutarsa bu takım bence çok daha üst düzeyde işler başarır.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...