Salı, Mart 27, 2012

Büyükçekmecespor mucizesi

Bölgesel Amatör Liginde adeta rekorları alt üst eden Büyükçekmecespor, mucizevi galibiyetlerle bir anda en iyi takımlar arasında ilk sırayı almasını bildi. Son oynadığı 9 maçta 9 galibiyet alarak erişilmesi zor bir rekora imzasını koyan Büyükçekmecespor’da mucizenin adı birlik ve beraberlik olduğu gözleniyor.
Son yolların en iyi takımlarından birini oluşturan Büyükçekmecespor’da alınan seri galibiyetlerin arkasında yatan güzelliğin, yönetimin ve futbolcuların birbirlerine olan saygınlığından kaynaklandığı gözleniyor. Play-Off için son 90 dakikası kalan Büyükçekmecespor, Kocaeli Kağıtspor ile kendi evinde son maçını oynayacak. Edirnespor Gençlik gibi zirveye oynayan rakiplerini Edirne’de farklı mağlup eden Büyükçekmecespor için Kocaeli Kağıtspor maçı da en az Edirnespor Gençlik maça kadar önem arz ediyor. Puan kaybının yaşanmaması için oyuncularının üzerine titreyen yöneticiler, takımlarının şampiyon olacağına inandığını söylediler.


Serhat şehri, Edirne hatırası
Maç öncesi Meriç Nehrinin kenarında kahvaltı eden ve kahvaltı sonrası Meriç Nehrinin kenarında hatıra fotoğrafı çektiren futbolcuların istekli ve arzulu oluşları dikkatlerden kaçmadı. Birlik ve beraberliğin örneklerini sergileyen futbolcular, kazanmak için ant içtiler. Kafile başkanı Ahmet Atalay gözetiminde tam takım güzel görüntüler vererek centilmenlikleri ve efendilikleriyle Edirne halkının da gönlünü fethettiler. Edirne halkından büyük ilgi gören Büyükçekmecespor kafilesi, bu ilgi ve alakanın karşılığını aldıkları galibiyet ve centilmenlikleriyle göstermiş oldular.

HABER-FOTOĞRAF:İBRAHİM KESKİN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

cekmecenınkı mucızeyse dıkılıtasınkı napıcaz 32 mac nagmaglup

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...