Pazar, Ekim 24, 2010

Bu takım pek bir 'Yaman'


YAMANSPOR: 6 SARIGAZİSPOR: 1 
İstanbul 1. Amatör Lig 14.Grup karşılaşmasında, zirve iddiasını sürdürmek isteyen Ümraniye Yamanspor, orta sıralara tırmanma hedefinde olan Sarıgazispor’u farklı geçri : 6-1. Yamanspor adına üç gol atan ve bir de penaltı yaptıran Ayhan, maçın en göze batan oyuncusu oldu.

Maçın henüz 9.dakikasında Yamanspor'un soldan kullandığı serbest vuruşta, Sarıgazi savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Serdar, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı boyunca Yamanspor soldan Ayhan ile tehlikeler yarattı, ancak uygun fırsatlardan sarı-siyahlı hücum oyuncuları faydalanamadılar. Sarıgazi ise özellikle kendi sol kanadından Ersan ile Yamanspor kalesini zaman zaman yokladıysa da onlar da başarılı olamadılar.

Sarıgazi 10 kişi kaldı
İlk yarının son dakikasında Sarıgazi'den İsa çarpışan Yamanspor kalecisi Onur, yüzüne aldığı darbe sonucu maçı terk etmek zorunda kaldı. Hemen ardından gelişen Yaman atağında kaleci Emre ile karşı karşıya kalan Tolgahan kendisin yerde buldu. Hakem Burçin Sakallar hem penaltı vuruşuna hükmetti, hem de Sarıgazi kalecisi Emre'yi kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. Kaleye geçen Umut, Ayhan'ın penaltı vuruşuna engel olamayınca Yamanspor devre arasında soyunma odasına 2 farklı önde gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Yamanspor 56.dakikada kendi alanında hızlı çıkışında Harun'un pası ile ceza sahasında buluşan Ayhan'ın vuruşu sonucu 3-0 öne geçti. 59.dakikada Sarıgazi kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. topun başına gelen Murat, kaleci Erdem'in üzerinden topu ağlara gönderdi: 3-1.

71.dakikada Ayhan ceza sahasında düşürülünce Hakem Burçin Sakallı bir kez daha penaltı vuruşuna hükmetti. Topun başına geçen Deniz skoru 4-1 yaptı. 75.dakikada kaleci Umut'u aşan topa kafa ile dokunan Serdar Yamanspor'un beşinci golünü kaydetti. 88.dakikada Ayhan maçın sonucunu ilan etti: 6-1.

Haftayı üçüncü sırada kapatan Yamanspor, haftaya sahasında Demirspor'u konuk ederken, Sarıgazi alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kozyatağı'na konuk olacak.

STAT: Ümraniye Bld Suni Çim
HAKEMLER: Burçin Sakallar, Dursun Kutlu, Hüseyin Selim Asil
YAMANSPOR: Onur (Erdem 45'), Müjdat, Serdar, Ercan, Mustafa, Harun, İbrahim (Samet 82'), Uğur, Tolgahan (Omer 71'), Ayhan, Deniz
TEKNIK SORUMLU: İhsan Gönen
SARIGAZİSPOR: Emre, Ercan, Fatih (Murat 45'), Ersin, Mikail ,Eray, Soner (45' Umut), Ersan, Serhat, Mutlu, Şaban (40' Isa)
TEKNIK SORUMLU: Göker Göktaş
GOLLER: Serdar (9', 75'), Ayhan (45', 56', 88'), Omer (71')  // Murat (59')

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bravo Yamanspor ... Bravo Ayhan abi ...

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.