Pazar, Ekim 31, 2010

Beylikdüzüspor siftah yaptı



AYŞEKADIN GB: 1 BEYLİKDÜZÜSPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta Beylikdüzüspor deplasmanda Ayşekadın Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek galibiyetle tanıştı.


Maça genç bir kadro başlayan Ayşekadın GB, 36'da penaltı kazandı ancak Gökmen'in vuruşunu Serdar çok iyi çıkardı. Edirne ekibinin 38'de bir topu direkten döndü. Konuk ekipse 41'de Bahadır'la bir gol buldu ve devre 0-1 sona erdi.


Maçın ikinci yarısında atak oynayan ve gol arayan taraf konuk İstanbul Beylikdüzü oldu. Kaleci Kutay sağlı sollu gelişen ataklarda kalesinde devleşerek rakip takım forvetlerine gol izni vermedi. Tek istisna 51'de oldu ve organize gelişen atakta Bahadır durumu 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın 60. dakikasında Ayşekadın Gençlerbirliği çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Uzatma dakikalarında Hüseyin Kaya bir gol atarak skoru belirledi: 1-2.
Ayşekadın GB kalecisi Kutay yediği 2. golde biraz erken çıkmasına rağmen 2 net pozisyonda başarılı olarak farkın açılmasını önledi. Beylikdüzü kalecisi Serdar da durum 0-0'ken kurtardığı penaltıyla belki de maçın kaderini değiştirdi.


Hakemler: Serdar Sancak-Yusuf Kaya- Mehmet Ali Akkor
Ayşekadın GB: Kutay ** Mehmet * Burak * Esat * Gökmen *Tahsin * (77 Yusuf *) Hüseyin Yetimoğulları ? (31 Emre) Hüseyin Kaya * Murat * Ozan Okutan ** Ozan Kurt *
Beylikdüzüspor: Serdar ** Cem***Şuayip *** Ferhat ** Engin *** Celalettin *** Evren ** Tarık *** (66 İlker * ) Deniz ** (75 Serkan *) Cihan ** Bahadır ****
Goller: Dk 41-51 Bahadır, 90+4 Hüseyin Kaya


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN TOKYAY
www.edirnedespor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.