Çarşamba, Ekim 27, 2010

Haliçspor zirveye doğru



DİKİLİTAŞSPOR: 0 HALİÇSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta zirvenin iki iddialı ekibini karşı karşıya getiren mücadelede Haliçspor deplasmanda Dikilitaşspor'u Evren'in 79. dakikada kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve lider Fenerköyspor'u puan olarak yakaladı. Ev sahibi Beşiktaş temsilcisinde Recep 37.dakikada takımını 10 kişi bıraktı.


Fahrettin Pakiş'in anısına saygı duruşu
Mücadelenin başlama vuruşundan önce geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Dikilitaşspor'un eski başkanlarından Fahrettin Pakiş'in anısına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.Yerel Futbol sitesi olarak Dikilitaşspor camiasına başsağlığı, merhumada Allah'tan rahmet dileriz.


Zirvenin iki güçlü adayını karşı karşıya getiren müsabakada izleyenler seyir zevki yüksek bir mücadeleye izledi.Tempolu ve genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi Dikilitaşspor'dan geldi.
12'de etkili gelen Kırmızı-Siyahlılar'da Rıfat'ın pasında müsait durumda Recep topu kaleci Selçuk'a nişanlayarak önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
18'de bu kez Haliçspor gole yaklaştı. Ceza sahası sol çaprazında topu önünde bulan Burak'ın vuruşunda Mustafa şansının da yanında olduğu bir dakika topa müdahale etti ancak direğe çarpan top tekrar Mustafa'ya çarptı ve kornere gitti.


Dikilitaşspor 10 kişi!
37'de Beşiktaş temsilcisinde Recep ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Mücadelenin henüz ilk dakikalarında sarı kart gören Recep, buna rağmen inatçı futbolunun yanında sertlikle birlikte hakem Emre Malok'a sürekli itirazlarını pahalı ödedi.Ceza sahasına girmeye çalışırken yerde kalan Recep faul bekledi ancak hakem Emre Malok aynı görüşte değildi ve kendisini aldatmaya yönelik hareketi nedeniyle ikinci sarı kartını göstererek oyun dışına yolladı.


İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede tempo bir an olsun düşmedi. Eksik oynamasına rağmen bu eksikliğini rakibine hissettirmeyen Dikilitaşspor 90 dakika boyunca rakibine teslim olmayacağını oynadığı futbolla gösterdi.


59'da bir kişi fazla oynayan Beyoğlu temsilcisi bir kez daha gole yaklaştı ancak bu kez Yeşil Beyazlılarda Zafer topu Mustafa'ya nişanladı.
76'da Haliçspor aradığı golü Evren ile buldu.Maç boyunca takımın en dikkat çeken isimlerinden olan Zafer'in sağ kanattan getirip, ceza sahasına ortaladığı topu Eren ıska geçti ancak arka direkte pozisyonu iyi takip eden Evren dokundu: 0-1


Uzatma dakikalarında Kırmızı-Siyahlılar'da Mustafa'nın ceza sahasına ortaladığı topta Alicem'in kafa vuruşu diğerin üstünden dışarı giderken mücadeleninde son pozisyonu oldu.


Seyir zevki yüksek mücadeleden dolayı iki ekibide kutlamak gerek.90 dakika boyunca temponun düşmediği, izleyenlerin keyif aldığı bir mücadele izledik.Mücadelenin hakemi Emre Malok ise yardımcıları ile birlikte mükemmele yakın bir müsabaka yönetti. Kırmızı karta neden olan sarı kartlar yerindeydi.


STAT: Çilekli
HAKEMLER: Emre Malok, Vedat Demir, Ufuk Altunbaş
DİKİLİTAŞ: Mustafa, Serdar, Eren(dk.57 Furkan), Mustafa, İsmail, Alicem, Doğan (dk.73 Mehmet), Orhan(dk.55 Sadık), Recep, Taner, Rıfat
TEKNİK SORUMLU: Haydar Sarısoy
HALİÇSPOR: Selçuk, Abdullah, Aykut, Emin, Hakan, Haşmet, Zafer, Gökhan(dk.91 Doğukan), Eren(dk.92 Gökhan), Evren, Burak(dk.70 Tufan)
TEKNİK SORUMLU: Ata Özbay
GOL: Evren (79)
SARI KARTLAR: Orhan, Recep / Abdullah, Hakan, Gökhan
KIRMIZI KART: Recep (37)


HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hayret.. dikilitaş yenilmiş.
halbuki müjdat yetkiner maçtaydı..

Adsız dedi ki...

Ara sıra öle olması lazım,bu maç kaybetti yhaa bu hafta rakibinin işi çok zor rakibini yer hakemler bu hafta
iddaa da olsa evini sat bas derim.

Adsız dedi ki...

anlaşılan hakemler vardiyalı çalışıyorlar..
burak kurtuluş bu duruma ne diyor acaba?

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...