Çarşamba, Ekim 27, 2010

Küçükköyspor'da Kurtul dönemi sona erdi



Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Küçükköyspor’da art arda gelen mağlubiyetler sonrasında Teknik Direktör Ferhat Kurtul ile yollar ayrıldı. 


KK Mevlanaspor'a geçti
Küçükköyspor Yönetim Kurulu ile bir görüşme yapan Ferhat Kurtul ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığı ve Ferhat Kurtul’un aynı ilçenin 1. Amatör Ligdeki takımlarından olan ve futbolcu olarak formasını da giydiği Kazım Karabekir Mevlana’nın başına geçtiği bildirildi.


Bilindiği gibi Kazım Karabekir Mevlana da, hafta sonu Ceylanspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlik sonrası Teknik Direktör Sinan Şenol görevinden istifa etmişti.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ferhat hocam hıc yakıstı mı BAL takımı teknik direktörlüğünü bırak 1.Amatörde orta sıralardaki vasat bir takımın başına geç.Kariyerini sıfırın altına indirdin.

Adsız dedi ki...

ne sıfırı kardeşim adam delikanlı gibi istifa etmiş takımın önünü açmış bu piyasada yaşı kemale ermesine rağmen başarı sağlayamamasına rağmen takıma yapışıp kalan suçu hep başkalarında arıyan hocalar var onlara bakalım eleştirilince yorumları kaldırtan adamlar hocalık yapmasın kardeşim ...

Adsız dedi ki...

bak kardeşim bu zamanda hocanın hatayı kendinde görmeyip takımdaki futbolcularda yada yöneticide başkanda görmesi kadar normal bir şey yok bilinçli yöneticiler başkanlar olmadığı sürece bu böyle sürecek hem başarılıysa yaşına saygı duyulması gerekli sonuçta ferguson kaç yaşında ??

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...