Cumartesi, Ekim 30, 2010

Dodo'dan 10 maç - İstanbul SAL 8. hafta


Sevgili yerelfutbol severler, birbirinden zor 10 maç ile yine karşınızdayım.

1 Terazidere-Hadımköy
Alt sıralarda çetin bir mücadele. Sezona kötü başlayan Hadımköy takımı geçen hafta ilk üç puanı alma başarısını gösterdi ve artık yavaş yavaş alt sıralardan kurtulmak için elinden gelen tüm çabayı gösterecek gibi bir havaya bürünüyor. Seri yakalamak isteyecekler ve bence de bunu da yaparlar. Terazidere deplasmanından hayati bir üç puanla dönerler diyorum. Banko Hadımköy.

2 Vefa-Selimiye
Haftanın en zor maçlardan biri. Vefa takımı sezona ilk iki içinde, hatta en üstte yer alma hedefi ile başladı ve halen de bu hedefe en yakın takımların başında yer almaktadır. Selimiye mütevazi kadrosuna rağmen başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. İç sahada oynama avantajı olan, daha konsantre olduğuna inandığım Vefa kazanır diyorum.

3 HEASK-İstanbul Bayburt
HEASK geçen hafta aldığı hayati üç puanın ardından gösterdi ki ligin sonuna kadar bu yarışın yani zirve yarışının içinde yer alacak. İstanbul Bayburt genç ve mücadeleci bir takım. Geçen hafta direklere takıldılar ve mağlubiyet kaçınılmaz bir sonuç oldu. Maçı izleyenler bana hak verecektir bunu adım gibi biliyorum. İstanbul Bayburt berabere kalıp hatta kazanabilirdi de. Bu hafta bu zorlu mücadele gerçekten son düdük çalana kadar her türlü sonuca açık bir maç ve ben takdir hakkımı daha çok üç puana ihtiyacı olduğuna inandığım HEASK’tan yana kullanıyorum.

4 Kadırga-Çıksalın
Namık Sevik Stadı’nda kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından takip edilmesi beklenen önemli bir maç olarak karşımızda yer almaktadır. ben bu zor ve keyifli geçmesini beklediğim maçı ev sahibi kadırga kazanır diyorum. çıksalın takımının  alacağı her sonuç normal karşılanmalı diyorum.

5 İstanbul Sinop-Bayampaşa Tuna
Bu maç sizlere sunacağım en banko beraberlik maçı olarak karşımızda durmaktadır. bu maç sabaha kadar oynansa kazanan.

6 Galata-Batı Trakya
İki takım zirveyi yakından ilgilendiren bir maça çıkacaklar. Moralsiz galata takımı ve zirvenin ortaklarından batı trakya çetin bir üç puan mücadelesine kalkışacaklar. ben bu zorlu müsabakadan çok rahat bir galibiyet alacağına inandığım galata takımının üç puanı alan taraf olacağı kanısındayım.

7 Yahya Kemal İdman Yurdu-Sultangazi
Bu iki takım arasında oynanacak olan maç siz yerelfutbol severlere sunacağım banko bir beraberlik maçıdır. Kazanan olmaz. karşılıklı atılan bir gol maç 1-1 berabere sonuçlanır diyorum.

8 İdealtepe-Kaynarca
Zor geçmesini beklediğim maçların içerisinde yer almakta. İdealtepe yavaş yavaş sessiz ve derinden zirveye adım adım yaklaşmakta ve bu zor mücadeleden de üç puanla yarılan taraf olur.

9 Beşyüzevler-Kocasinan
İki ekip zor bir doksan dakikaya çıkacak. Geçen hafta istanbulspora şanssız bir şekilde kaybeden beşyüzevler takımı bu hafta üç puana ulaşmakta fazla zorlanmaz diyorum. iki farklı bir beşyüzevler galibiyeti bekliyorum.

10 Ataşehir Doğuş-ortaçeşme
İzlenmesi çok güzel bir maç çıkacak. iki takımın da ortak özellikleri birbirine çok benzer durumda .iki takımda kolay gol atıp kolay gol yiyor.eğer levent galibiyetinin rehavetinden kurtulmuşlar ise konsantre bir ataşehir takımı üç puanı alır diyorum. banko ataşehir doğuş.

YAZI: DODO

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Dodo Agabey atasehir ortacesme macini insallah ya ortacesme alir, ya da berabere biter ve bizim acimizdan ballı kaymak olur:) fakat bir sey dikkatimi cekti iki takimin da ortak ozellikleri biribirine cok benzer durumda yazmissin:)Ortak ozellik biribirine benzemez ki tipatip aynidir:))Seviyorum seni.Saygilar.Amac Senozan.Levent.

Adsız dedi ki...

kadırgamız 1 çıksalın 1 maç sonucu yine bilemedin dodo

Adsız dedi ki...

dodo yine patladin

Adsız dedi ki...

yahu bu çatalcaspor nekadar ballı ve kötü bir takım adamlar ite kaka gidiyolar deplasman daki maçlarını seyrettim hep kakipleri tekkale oynadı bunlar maçları götürdü

Adsız dedi ki...

sevgili dodo en sonunda doğruyu bulacaksın 10 maçıda boş ver 1.grubu yorumlama yeter ....
10 da 10 :):):):

Adsız dedi ki...

ya sen git kumda oyna yorum falan neyine:))cumartesi 4 maçın 1 tanesini anca bildin o da sallama yöntemiyle zauahahahaha:D pazar günkü 6 maçtan da aynı performansı bekliyoruz sallamasyon tahminler bilgisizlik dizboyu!

Adsız dedi ki...

dodo yarın da böyle saçma sapan tutturamazsan seni kesinlikle yerefutbolda istemiyoruz tak sepeti koluna herkes kendi yoluna sen arko traş yapıosun istemiyoruz dodo seni yerelfutbolda

Adsız dedi ki...

10da 3:))

Adsız dedi ki...

dodo beşyüzevler 2 attı ama kocasinanın attığı 2 ne oldu sana :)))) neyse sallama istanbul ligierinde en son gol yiyen ( 7 hafta sonra ) biraz saygılı olalım eyyamcılığın luzumu yok.

Adsız dedi ki...

dodo BALda 10/2 süperde 10/3 toplamda 20/5 isabet:=)=)ninem tahmin yapsa yirmi tanesinden en az sekizini bilirdi sen şaka mısın bilerek küfür ettiriyosun kendine gibi bir his var içimde:==)

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...