Çarşamba, Ekim 27, 2010

'Kelebek Yaşar' Ümraniyespor'da



Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Ümraniyespor transferin son gününde profesyonelden bir futbolcu döndürdü. Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Darıca Gençlerbirliği'nde oynayan Yaşar Aydın'ı renklerine bağladı.
36 yaşındaki 'Kelebek' lakaplı Yaşar Aydın, profesyonel futbol yaşamına Darıca Gençlerbirliği'nde başladı ve uzun süre bu ekipte oynadı. Tecrübeli oyuncu daha sonra Anadolu Üsküdar, Mersin İdman Yurdu, Kocaelispor, Eyüpspor, Gabzespor, Şanlıurfaspor formaları giydikten sonra yeniden Darıca'ya döndü.
Ümraniyespor Genel Kaptanı Ali Şentürk, kariyeri başarılarla dolu bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, Yaşar'ın hedeflerine varmada kendilerine büyük katkı sağlayacağını söyledi.


HABER: EFKAN BUCAK

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ayıp ediyosunuz neden yorumu vermiyosunuz eski kaşarda nefistir.iyisini bulursanız harikadır ya,anlaşılan bu arkadaşta kendini kaleci zanneden o arkadaş gibi sizlerin arkadaşı olsa gerek ümraniyeyide tebrik etmek lazım 36 yaşında iyi bi topcu bulmuşlar bravo baya araştırmışlardır.

Adsız dedi ki...

iyiki bu kalitesiz eleştiri yapan arkadaşın yorumunu yayınlanmamış.yaşar gibi gol makinesine,hayatı profesyonellikle geçmiş bir oyuncuya sallayanın yazısıda yayınlanmasın arkadaş.tebrikler efkan bey

Adsız dedi ki...

arkadaş bu adama sallayan taş olur yaa adamın kariyerine baksanıza ümraniye iyi transfer yapmış..

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...