Pazar, Ekim 24, 2010

Kalespor kampa girdi


İstanbul 1. Amatör Lig 3.Grup'ta mücadele eden Eyüp ilçesinin sarı-kırmızılı ekibi Kalespor, 24 Ekim Pazar günü oynayacağı önemli Esenler Tokatspor maçı öncesinde yönetim kurulunun yarattığı imkanlarla, maç öncesinde takım Beyazıt Çetin Hotel'de kampa girdi.

Kampta oyuncuların bir arada olması ve ekip ruhunun pekişmesi sağlanması amaçlanıyor. Kalespor Yönetim Kurulu adına Kulüp Başkanı Celattin Kara ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Erkan kampı ziyaret ederek zorlu maç öncesinde takıma moral verirken, her türlü sonuçta futbolcuların arkasında olduklarını yinelediler.

Kalespor Kulüp Başkanı Celalettin Kara, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Ligin ilk maçında bir kaç oyuncumuzun lisansı yetişmedi. O maçta iyi bir mücadele ettik ve fakat şansız bir şekilde mağlup olduk. Yine de ilerleyen haftalarda takımın mücadele gücünün artacağına ve iyi bir ekip olucağımıza inancım sonsuzdu. Nitekim geçen hafta ligin iyi takımlarında olan İstanbul Bafra karşısında aldığımız galibiyet ile beklediğimiz oyun ve sonucu aldık. İnşallah yarın oynayacağımız Esenler Tokat maçında galip geliriz. İlk yarıyı iyi tamamlar, ikinci yarıya da iyi başlarsak hedeflediğimiz ikinciliğe ulaşırız” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Murat Erkan ise “Kalespor yönetimi olarak elimizden gelen fedakarlığı gösteriyoruz. İyi bir takımımız ve iyi bir hoca ile çalışıyoruz fakat bazı maçlarda kadromuzdaki önemli oyunculardan faydalanamadık. Onların da takıma katılması ile geçen hafta iyi bir galibiyet aldık. İnanıyorum ki bu hafta Esenler Tokat önünde de maçı kazanan taraf biz oluruz. Yerel Futbol Sitesi'ne de bizi kırmayıp kampımızı ziyaret ettiği ve bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kalespor'un başında, takımın eski futbolcularından Sinan Balılar bulunuyor. İstanbul amatör camiasının yakından tanıdığı, geçen sezon Vefaspor’un kaptanlığını yapan Ali Terzi de bu sezon sarı-kırmızılı formayı terletiyor.

Kalespor-Esenler Tokatspor karşılaşması yarın (Pazar) saat 12.30’ta Eyüp Bahariye Stadı’nda oynanacak.

HABER VE FOTĞRAF: EYÜP HABER AJANSI

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Kampı sağlayan tüm töneticilere teşekkürlerimi iletiyorum.Cok güzel bir kamp geçirdik devamının gelmesi dilerim.
Bugün oynadığımız KALESPOR-ESENLER TOKATSPOR maçını izlemeye gelen herkes güzel futbola ve gole doymuştur umarım
Saygılarımla...
Deniz BOSTANCI

Adsız dedi ki...

Celalettin kardeşime, yönetim kuruluna, sporcu kardeşlerime,emeği geçen herkese başarılarının devamını diler şampiyon olmalarını bir eyüplü olarak arzu ederim.

Sait Neng

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.