Çarşamba, Ekim 27, 2010

Zara Ekinlispor doludizgin


ZARA EKİNLİSPOR: 6 ÖZ FATİHSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Zara Ekinlispor, iyi futbolunu güzel galibiyetlerle süslemeye devam ediyor. Kendi sahasında konuk ettiği Öz Fatih karşısında 6-0 gibi net bir sonuç alan Sultangazi temsilcisi grubunda namağlup yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Zara Ekinli Stadı’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Öz Fatih taraftarları büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmanın başlamasıyla Öz Fatih karşısında daha baskılı ve etkili olan Zara Ekinli 25. dakikada Ahmet'le 1-0 öne geçti. 26’da Öz Fatih oyuncusu Ahmet hakeme itirazdan kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu dakkalardan sonra Öz Fatih sahada 10 kişi kaldı.

10 kişi kalan Öz Fatih dağıldı
30’da Volkan Zara Ekinli'yi 2-0 öne geçirdi. 40’ta Hüseyin farkı 3'e çıkardı ve ilk yarı Zara Ekinli'nin 3-0 üstünlüğü bitti.
İkinci yarıda Zara Ekinli rakibinin sahada 10 mücadele etmesini fırsat bilerek farka gitti. 52’de Meşgul, 62’de frikikten Ramazan'nın mükemmel golüyle skor 5-0 oldu. Günün başarılı oyuncusu Volkan kendisinin ikinci takımının altıncı golüne imza atarak skoru belirledi: 6-0

Stat: Zara Ekinli
Zara Ekinlispor: Atilla,Osman, Volkan,Turgut, Ramazan,Olcay, Semih, Erkan, Mehmet, Meşgul, Ahmet Pamuk
Teknik Sorumlu: Berkant Kahraman
Öz Fatihspor: Tolgahan, Kerim,Enes, Emre,Hasan, Ahmet,Emrah, Engin, Gökhan, Semih, Uğur
Teknik Sorumlu: Cemil Kara

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu zara leventide yener ataşehir maçını seyrettim leventi ilk yarı beğendim 2. yarı sakatlıkdan dolayı oyuncu değişiklikleri oldu takım bozuldu zara 90 dakika basan genç bi takım o yüzden leventide yener zara 1 levent 2 olur grupta

Adsız dedi ki...

zara ekinli olarak leventi yenmeye gidecez tartışmaya gerek yok bu gurubun en iyisi imkan olanak para ilgi her yönden levent ama biz de iyiyiz ve yenecez.arkadaşa katılıyrm levent 1 zara 2 olur.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...