Pazar, Ekim 31, 2010

İncirlispor zirveye kuruldu



İNCİRLİSPOR: 2 AKATLARSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta, ligin 7.haftasında Bakırköy Belediye Sahası'ndaki mücadelede İncirlispor'un konuğu Beşiktaş ekibi Akatlarspor oldu. İncirlispor sahadan 2-0 galip ayrılarak, Selvispor'un da yenilmesiyle, 7. haftanın sonunda liderlik koltuğuna oturdu.


İncirlispor maça hızlı başlayan taraf oldu. 22. dakikada kaptan Hüseyin ara pasıyla Selim'i kaçırmak istedi ancak Akatlarsporlu defans oyuncusu topa elle müdahele edince hakem serbest atışı verdi. Bu pozisyonda konuk futbolcu sarı kart gördü. Topun başında duran topların usta ismi olan kaptan Hüseyin vardı. Hüseyin Cerrahpaşa maçında olduğu gibi topu yine 90'a yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı İncirlispor'un 1-0 üstünlüğüyle geçildi.


İncirlispor maçın 70. dakikasında durumu 2-0 yaptı. K.Hüseyin'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Cihan uzak köşeye yaptığı vuruşla topu çatala yollayarak durumu 2-0'a getirdi.
Maçta başka gol olmayınca İncirlispor sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.


HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK 

10 yorum:

Adsız dedi ki...

takım gol yemiyosa kesinlikle oglum japon sayesinde miko....

Adsız dedi ki...

yaptğn yoruma katılıyorum miko ama benim oğlumu neden oynatmıyor ki hocası anlamıyorum..geliyorum maçlarını izlemeye sakatlıktan kurtuluyor diye yok arkadaş bazen kadroya almıyor bazen oyuna sokmuyor çıldırıcam ya..oynamadan nasıl düzelcek o çocuk anlamıyorum..( yakup )

Adsız dedi ki...

takımı ilk defa bu hafta izledim gercekten cok kaliteli bir ekip kurulmus tek aksayan yeri benim oglumun tarafı (mükremin )

Adsız dedi ki...

En Büyük SelviSPOR .. bekliyoruz Gelin kim daha iyi göreceğiz..!!!

Adsız dedi ki...

qeLiinn de büyükkLugunuuzu qöreLım bakaLım bu hafta şansızz bı mağLubiyett aLdıkk 10 kişii kaLmamıza ragmenn sahadan epey bi üstünDükk ama kacırdıkLarımız yuzunDEnn 5 6 olcak macı verDıkk ama incirLii macında bunLarın hıcbırı oLmıcakk kendı sahamızDaa ıyı oynayann bi ekibimizz incirLiyee başarıLarr ama yenen taraf biz oLuruzz bu kadar büyükk konusuy0mm (biLaL )

Adsız dedi ki...

incirliii küfürr etmezzz lllyyy layyy layyyy :D:D:D:d!!!!!

Adsız dedi ki...

selvi nintendo wii (selim)

Adsız dedi ki...

hangi selim liselim mi =)

Adsız dedi ki...

bu selvililer çok şakacı ya size ewinizde durttuqumuz zaman bu kadar neşeli konuşamıcaksınz çok merak edıyorum bızde bu 9 numara warken işiniz YAŞ ..
(abdulrezzak kumdagezeroğulları..!)

Adsız dedi ki...

Abdulrezzak merhaba umarım maçı izlemeye gelirsin ve selvinin nasıl bir takım olduğunu görürsün aldığımız mağlubiyet kimseyi yanıltmasın çok farklı şeyler döndü maçta.. neyse maça gel izlemeye ve gör bakalım . sizde 9 numara varsa bzidede 7 numara var 11 numara var 10 numara var bunları kim tutucak sizde güle güle izleyceğim.. hadi başarılar

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...