Cumartesi, Ekim 23, 2010

HEASK iki golle kazandı


TOPKAPISPOR: 0 HEASK: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta Halide Edip Adıvarspor, deplasmanda Topkapıspor’u 2-0 yenerek iki hafta sonra galip geldi. Durum 1-0’ken bir penaltı kaçıran Topkapıspor ise kötü gidişini sürdürdü.

Maça çok iyi bir giriş yapan HEASK henüz 2. dakikada Tayfun’un golüyle 1-0 öne geçti. Şişli ekibi ilk 10 dakikalık bölümde üstün bir oyun sergilerken sonrasında ev sahibi takım dengeyi sağladı. Kırmızı-Kurşuniler 27’de bir de penaltı kazandı ancak Nazmi’nin atışını tecrübeli kaleci Hakan kurtardı.
Dakikalar 40’ı gösterirken yapılan ortaya iyi yükselen Murat’ın kafa vuruşu süzüle süzüle Topkapı ağlarına gitti: 0-2
Devre biterken HEASK Serkan’la karşı karşıya çok net bir fırsat kaçırdı ve devre 2-0 bitti.

Kugor'un şanssızlığı
İkinci yarı karşılıklı ataklar vardı. HEASK ileri uçta Tayfun’la rakip defansı oldukça yıprattı ancak bir türlü golü bulamadı. Buna karşın 89’da Topkapı’da Ganalı Kugor’un vuruşunda savunma kaleye doğru giden topu çıkarırken, son dakikada HEASK kalecisi Hakan 90’dan harika bir top çıkardı.

Maça ilgi fazlaydı. 80 kadar HEASK taraftarı takımları 90 dakika boyunca coşkuyla destekledi.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Mustafa Dinçer, Cankut Göneç, Ulaş Koçer
TOPKAPISPOR: Şenel, Serdar, Ertuğrul, Ufuk, Furkan, Oğuzhan, Okan (Gökmen 64), Julius Kugor, Nazmi (Fatih 80), Ufuk, Onur (Ahmet 64)
TEKNİK DİREKTÖR: Can Cüneyt Ömeroğlu
HALİDE EDİP ADIVARSPOR: Hakan, Murat, Sevdet, Gökhan, Tayfun, Emrah (Hakan 61), Ziya, Doğan, Emin (Koray 48), Serkan, Emrah
TEKNİK DİREKTÖR: İlker Çelik
GOLLER: Tayfun (2), Murat (40)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

8 yorum:

Adsız dedi ki...

maçı seyrettim bu ganalı topçudan çok armutçuya benziyo:D hayatımda gördüğüm en kötü futbolcu diyebilirim menajer bey iyi kitlemişsiniz:=)

Adsız dedi ki...

bence bu yoruma gerek yoktu kardes zaten menejere cevabını kendı ganalı topcusu verdı sahada yaptıklarıyla pardon yapmadıklarıyla

Adsız dedi ki...

en zenci tayfun çakal (:

Unknown dedi ki...

her hafta takımı bozarsan sonradan oyuncuları 11 se oynatırsan sonuç böyle olur. yeni takım böyle kurulmaz... takım oyuncularınıda köreltir ve küstürürsün. her hafta 4 oyuuncu değişiyorsa takımda hocanın sucudur bence. işiniz zor artık. memlekette julius gibi adamlar eksikse o kulübede juliustan iyi adam yoksa hepsini at hocada dahil.

Unknown dedi ki...

burak kırıkçı bu takımda nasıl oynamaz ya heask ı yak o zaman

topkapının dostu dedi ki...

Karalizm kardeşim takımı çok iyi tanıyorsun daha evvelde Çamlıca maçını yorumlamıştın isim vererek o zaman hocanın maçtan evvel bıraktığını biliryorsundur dahası maçtan sonra futbolcular kendilerini korumak için neler yaptıklarınıda biliyorsun.Sende biliyorsun darbe ile ilgili takımda kaç sakat oyuncu var kime hava yapıyorsun necdet bakır başkan olması yanlıştı hocayı getirmesi yanlıştı göndermesi dahada yanlıştı şimdide futbolcusunun önerdiği hocayı getirdi o dahada yanlış işin gerçegi sen ve diğer futbolcular ben dahil hocatı sattık.

Adsız dedi ki...

3 günlük adamı getirip onbire koyarsan bütün herkesin önüne yem oalrak atmış olursun o topçuyu. julıosun en ufak bi suçu yok bunda adama yapılan haksızlıktır yani. kimse kimseyi satmadı herkes kendi kaprislerinin sonucunu ödedi. futbolcusunun önerdiği bi hocayıda kimse getirmedi bilip bilmeden konuşupta topkapıspor kulubunu karalamaya çalışmayın...

Adsız dedi ki...

geçen seneki galata2nın en iyileri hakan ve burak yedek.. heask'ın geçen seneden kalma sarı kafası yedek.. eski ayazağalı serkan konuşmaktan, takımı bozmaktan başka bir şeye yaramıyo.. çok garip bi takım ben çözemedim..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.