Pazar, Ekim 24, 2010

Beşiktaş, Sultangazili gençleri takipte!


Beşiktaş alt yapı futbolcu izleme grubu sorumlusu Teknik direktör Ömer Gülen, hafta sonları Seyit Ateş Stadı’nda oynanan maçlarda Sultangazili gençleri takip ederek geleceğin oyuncularını gözlemliyor.

Hafta sonu oynanan karşılaşmaları takip etmek amacıyla gittiğimiz Seyit Ateş Stadı’nda İstanbul Gençlerbirliği Spor Kulübü başkanı Seyit Ateş, Beşiktaş altyapı futbolcu izleme grubu sorumlu Teknik direktör Ömer Gülen hoca ve Kasımpaşaspor alt yapı futbolcu izleme sorumlusu Haydar Etik hocayı oynanan karşılaşmaları izlerken bulduk ve görüşlerini aldık.

Beşiktaş alt yapı futbolcu izleme grubu sorumlusu Teknik direktör Ömer Gülen, Türk futboluna bir çok yıldız oyuncu kazandırmış ve kazandırmaya devam eden Sultangazi'de yıllardır gençlere spor yapma imkanı sağlayan Seyit Ateş'in Sultangazi gençleri için büyük bir şans olduğu ifade ederek, Hafta sonları Sultangazi Seyit Ateş Stadı’nda oynanan maçları takip ederek geleceğin oyuncularını gözlemlediğini belirtti. Bu konuda kendilerine büyük yardımları olan Seyit Ateş'e teşekkürlerini sunan Gülen, “Sultangazi gençleri şanslı çünkü Seyit Ateş gibi duyarlı bir büyükleri var” dedi.

Yıllarca İstanbul Gençlerbirliği forması giyen, antrenörlüğünü yapan, Türk futboluna Muhammet Demirci, Muhammet Akaslan ve Muhammet Ali gibi birçok genç oyuncu sunan, bugün ise Kasımpaşa Spor Kulübü alt yapı futbolcu izleme sorumluluğu yapan Haydar Etik, Sultangazili gençleri devamlı mercek altında tuttuğunu belirtti.

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA
www.sultangazisesi.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...