Çarşamba, Ekim 27, 2010

Ayazağaspor yine kayıp


AYAZAĞASPOR: 0 İDEALTEPESPOR: 3
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta genç bir kadroyla mücadele eden Ayazağaspor, sahasında konuk ettiği İdealtepespor’a 3-0 mağlup oldu. Yeşil-Sarılılar son dakikalarda gol yeme alışkanlığını sürdürdü.

Maçın henüz 2. dakikasında konuk ekip İdealtepe mutlak bir golden oldu. Sağ kanattan Hakan’ın ortasına Ertuğrul kafayı vurdu ama Cemil müthiş bir refleksle topun hakimi oldu.
7. dakikada sol kanattan İbrahim topu ceza sahası içerisine gönderdi, bom boş pozisyonda Osman kafayı vurdu: 0-1

İdeltepe ilk yarıda oldukça etkili oldu fakat gol pozisyonu üretmekte sıkıntı çekti. 32. dakikada cepheden kaleye gönderilen top direkten döndü. Direkten dönen topta Erhan’ın kafası Cemil’in kucağına gitti. İlk yarı 0-1 sona erdi.

68’de sol kanattan Naim serbest vuruşta topu ceza sahası içerisine gönderdi, Dolunay kafayı vurdu. Savunmada bir elle oynama gözlendi fakat yardımcı hakem ve orta hakem bu pozisyonda oyunu devam ettirdiler. Tribünler ve Ayazağasporlu futbolcular uzun süre hakeme itirazda bulundular.
89’da Ayazağaspor tüm hatlarıyla yüklenirken savunmada verdiği açıklar sonrasında sol kanattan Uğur’un yerden pasını iyi değerlendiren Burak topu filelere gönderdi: 0-2
90+3’te Burak ceza sahası üzerinde bir kez daha topla buluştu ve aşırtma bir vuruşla maçın sonucunu ilan etti: 0-3

Bir not da yardımcı hakem Volkan Bayrak’a
Uzun yıllardır Amatör camiası ve profesyonel maçları takip ederim.Ama böylesine ilk defa rast geliyorum ve sizlerle paylaşmak istedim. Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemi Volkan Bayrak olmasına rağmen kendisi kulübe tarafında değil de tribün tarafında yer aldı. Bayan hakem Başak Uluyılmaz ise kulübe önünde görev yaptı. Tabii ki benim değinmek istediğim asıl konu bu değil. Yardımcı hakemin tribün tarafından yapılan itirazlar sonrasında sürekli taraftarlara laf yetiştirmesi ve el kol hareketiyle onlara karşılık vermesini hiçbir müsabakada rastlamadım. Bu anekdotu da sizlerle paylaşmak istedim.

STAT: Ayazağa
HAKEMLER: Mehmet Kapluhan, Volkan Bayrak, Başak Uluyılmaz
AYAZAĞASPOR: Cemil, Aydemir, Ersan, Koray, Naim, Dolunay, Emrah (78’Ersin), Volkan, Ersan, Tayfun, Emre (59’Halil)
İDEALTEPESPOR: Kerim, Hakan, Uğur, Osman, Emrah, Halit, Fuat, İbrahim, Erhan (71’Ali), Yasin (68’Uğur), Ertuğrul (82’Burak)
GOLLER: 7’Osman, 89’ ve 90+3’ Burak
SARI KARTLAR: Koray, Naim, Volkan / Fuat

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
www.ayazagaspor.org Site Sorumlusu

5 yorum:

Adsız dedi ki...

erhan arkadaş volkan bayrak süper lig takımlarının A2 maçlarında kıdemli yardımcı hakemlik yapan gayet iyi bir hakemdir yenilginize kılıf arayıp sitenizde taraflı haber yapıp insanları karalamayın.

DaRbEcİ dedi ki...

YA NASIL HABER YAPIYONUZ BEYLER BU MAÇTA VOLKAN BAYRAK YERİNE YUSUF BEKTAŞ GELMİŞTİR VOLKAN BAYRAK DEĞİL O HABERİNİZ OLSUN O HAKEM YUSUF BEKTAŞTIR SAYGILAR.......

Adsız dedi ki...

Yusuf Bektaş 2. yardımcı hakem olarak görev yapmıştır. Kıdemsiz olduğu için de tribün tarafında olmuştur.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar Hakem isimleri, İstanbul İl Hakem kurulu sitesinden alındı. Yanlışa eğer bizim suçumuzne gidin o kurula sorun.

değişen hakem gelipte "Süprizz bengeldim" demiyorya hakem listedeki kimse o yazılmış.

Adsız dedi ki...

Madem bir hakem hakkında yazı yazıyorsunnuz, o haberi yapmadan önce kontrol edin o zaman, elinizdeki hakem isimleriyle müsabakada görev yapan hakemler aynı mı diye.. Müsabaka bitiminde ya da başında artık ne zaman yapacaksanız, sorun bir görevliye hakemlerin isimlerini. Çünkü biliyorsunuz ki liglerimizde hakem değişimleri çok sık oluyor...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...