Pazar, Ekim 31, 2010

Öz Fatih konuksever davrandı



ÖZ FATİHSPOR: 1 ARNAVUTKÖYSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup mücadelesinde Öz Fatihspor ile Arnavutköyspor Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle gollerle 1-1 sonuçlandı. Öz Fatih son haftalardaki düşüşünü sürdürdü.
Maça iki ekip de atak başladı. 16.dakikada Öz Fatihspor Emrah'la gole yaklaştı. Sol taraftan yapılan ortada Emrah kafa ile vurdu, kaleci Anıl mükemmel bir kurtarışla topu kornere çeldi.


26. dakikada Arnavutköy gole yaklaştı. Eren'in sol kanattan vuruşunu Hüseyin çıkarttı. 34.dakikada Gökhan'ın şutu Anıl'da kaldı. 42.dakikada Eren'in vuruşu az farkla auta çıktı. 
İkinci yarıda Öz Fatihspor aradığı golü buldu. 56. dakikada sol çaprazdan Uğur'un vuruşu Anıl'dan döndü, Gökhan önünde kalan topu sert bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-0


Golden sonra Arnavutköy ataklarını sıklaştırdı. Oğuz'un ara pasında Eren vurdu, Hüseyin kurtardı. 63.dakikada Eren güzel çalımlarla ceza sahasına girdi, uzak direğe vuruşunu Hüseyin kornere gönderdi.
71. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Mithat altı pasta vurdu, Hüseyin yine gole izin vermedi. 
Öz Fatihspor farkı artırmak için ani ataklarla gol aradı, ancak son paslarda istenileni yapamadı. Arnavutköy aradığı golü 80. dakikada buldu. Sağ taraftan yapılan ortaya Samet dokundu ve takıma beraberliği getiren golü attı. Kalan dakikalarda her iki ekip de gol bulamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. 


Stat: Namık Sevik
Hakemler: Kerem Ersoy-Hicran Ok-Serdar Kuru
Öz Fatih: 1-Hüseyin 2-Kerim 3-Yavuz 4-Hakan 5-Hasan 6-Abdullah 7-Emrah 8-Enes 9-Semih 10-Gökhan 11-Uğur
Arnavutköy: 1-Anıl 2-Abdurrahman 3-Ali 4-Murat 5-Bülent 6-Fırat 7-Eren 8-Hasan 9-Mithat 10-Öner 11-Recep
Goller: Gökhan (56) / Samet (80)


HABER VE FOTO: ERDEM MAE-MAE

3 yorum:

Adsız dedi ki...

öz fatihin kalecisine helal olsun tek başına 1 puan aldı

Adsız dedi ki...

bu eren kim yaa her pzoisyonda o varmış

Adsız dedi ki...

A.Köyün Gecen senekı kadrodan eser yok şimdi.cocuklar korkudan sankı sahada top oynayamıyorlar hep tedırgınlık var uzerlerınde hoca poztif yaklas bıras oyuncularına

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...