Pazartesi, Ekim 25, 2010

Keşanspor'dan yarım düzine


KEŞANSPOR: 6 KIRKLARELİ SANAYİSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup lideri Keşanspor kendi evinde ağırladığı Kırklareli Sanayisspor’u 6-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.

Hakan Tezcan, Tunay Ateş, Mücahit Değermenci hakem triosunun yönettiği maça etkili başlayan taraf Keşanspor oldu. Seyirci desteğini de arkasına alan Sarı-Siyahlılar ilk gollerini 12. dakikada Yaver’le buldu. Ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Yaver kaleciyi çalımlayıp, topu boş kaleye yuvarlayınca Keşaspor 1-0 öne geçti.

Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Edirne temsilcisi, 16. dakikada Burak’la net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. 21. dakikada ani gelişen Kırklareli Sanayi atağında topla buluşan Ufuk’un vuruşu direkten geri döndü. Oyunu dengelemeye çalışan Kırklareli Sanayi Sercan’la çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Sercan kaleci Ömer’le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Ömer’e nişanlayınca Kırklareli takımı çok net bir golden oldu.

Bu pozisyonun 1. dakika sonrasında Keşanspor’da Burak’ın pasıyla topla buluşan Özdemir’in vuruşu durumu 2-0’a getirdi.
38. dakikada hızla gelişen bir diğer Keşanspor atağında günün başarılı isimlerinden Serdar, ceza sahası içerisine girerken Burak’la verkaç yaptıktan sonraki vuruşu Keşanspor’un ilk yarıda soyunma odasına 3-0 üstünlükle gitmesini sağladı.
İlk yarının sonlarına doğru Keşanspor’da sakatlanan Kemal’in yerine oyuna Rıfat dahil oldu.

Kaleci Ömer’in şanssızlığı
İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Keşanspor oldu. Ani gelişen Kırklareli Sanayi atağında topa atlayan Ömer sakatlık geçirdi. Kolu ezilen Ömer’in yerine kaleye Ali geçti.

Keşanspor 73. dakikada Hakan, 75 ve 90. dakikalarda Burak’ın attığı gollerle durumu 6-0’a taşıdı. Uzatma dakikalarında Rıfat’ın müdahalesiyle yerde kalan Zafer’in penaltısı golle sonuçlanınca Keşanspor, Kırklareli Sanayispor’u 6-1 yendi.

Burak Elagöz attığı 3 golle, Serdar da asistleriyle,  Keşanspor’da günün en beğenilenleri arasındaydı. Keşanspor bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak liderliğini sürdürürken, Kırklareli Sanayi Spor 0 puanda kaldı.

STAT: Keşan
KEŞANSPOR: 1- Ömer (Ali) 2- Yavuz 3- Kemal (Rıfat) 4- Yaver 5- İsa 6- Selçuk 7- Hakan 8- Serdar 9- Burak 10- Özdemir (Onur) 11- Mehmet
Teknik Direktör: Fatih Anlar
KIRKLARELİ SANAYİSPOR: 1- Benan 2- Yusuf 3- Tayfun 4- Sezer 5- Samet 6-Rıdvan 7- Regaip 8- Ufuk 9- Doğan 10-Sercan 11- Enis
Teknik Direktör: Engin Doğan

HABER-FOTOĞRAF: UMUT ÇATAL

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.