Pazar, Ekim 31, 2010

KK Mevlanaspor Ferhat Kurtul'a emanet



İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup'ta Kazım Karabekir Mevlanaspor, yönetim kurulu, aldığı karar ile teknik sorumlu Sinan Şenol ve yardımcı antrenör Uğur Demirtaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshettikten sonra, bu sezon Küçükköyspor'u çalıştıran Ferhat Kurtul'a imza attırdı.


Kazım Karabekir Mevlanaspor Genel Kaptanı Mustafa Türlü imza töreninde yaptğı açıklamada, "Sinan Şenol ile Uğur Demirtaş hocalarımızla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz. Bugüne kadarki çalışma sürecimizde disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız, tecrübe ve birikimini bizimle paylaşan Sayın Sinan Şenol'a Kazım Karabekir spor kulübüne verdiği emek ve mesaisi için teşekkür ederiz" dedi.


Türlü şöyle devam etti: "Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte tanıdığımız  yeni hocamız sayın Ferhat Kurtul ve yardımcı anrenör İbrahim akyıldız ile anlaşarak yolumuza devam edeceğiz. Kazım Karabekir Mevlanaspor kulübü camiamıza hayırlı olsun."


Kazım Karabekir Mevlana spor kulübünde düzenlenen imza töreninde teknik patronluğuna getirilen Ferhat Kurtul ise yaptığı açıklama "Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü'nün yapmış olduğu teklifini severek kabul ettim. İnşallah bu süreç içerisinde planlı, projeli, bütün unsurları bir araya getirmiş, hedefe doğru yürüyen, kulübün  hak ettiği şampiyonluğa  hep beraber elele yürümek istiyoruz" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İbrahim Akyıldız Y.Ortabayır spor kulübünün lisanslı topçusu..Nasıl yardımcı antrenör anlamadım ....

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.