Cumartesi, Ekim 30, 2010

Keşanspor, Çerkezköy'de kampa girdi


Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta, 4 haftada Çerkezköy Belediyespor'la karlışacak olan Keşanspor, maçtan bir gün önce kampa girmek üzere dün Çerkezköy'e hareket etti.

Kulüp Binası'nda maç öncesinde basın toplantısı yapan Keşanspor Genel Kaptanı Sinan Ünal, ligde oynadıkları 3 maçıda kazandıklarından dolayı mutlu olduklarını, hedeflerinin Çerkezköy Belediyespor maçını da kazanmak olduğunu söyledi.

Takımda bazı sakat oyuncularında olduğunu belirten Ünal, 2-3 oyuncunun sakat olduğunu bunlardan bazılarının Çerkezköy Belediyespor maçında oynayabileceğini, Kemal'in sakatlığının da devam ettiğini ve durumunun maç saatinde netlik kazanacağını belirtti.

Bölgesel Amatör Lig'in çok zor bir lig olduğunu bildiklerini dile getiren Ünal, "Özellikle Çerkezköy deplasmanları her zaman zor geçen bir deplasmandır. Amacımız 3 puanı alıp, liderliğimizi sürdürmektir. Çerkezköy Belediyespor zor bir takım. Geçen yıl 3. ligden düştü. Zor bir deplasman olacak bizim için, ama takımımıza güveniyoruz. Bu maçtan da galip ayrılacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Ünal, transfer döneminin son gününde yeni bir transfer yaptıklarını da belirterek, " Transfer dönemi 28 Ekim'de sona erdi. Son günde geçen yıl Ayşekadın Gençler Birliği'nde santrafor olarak oynayan Ömer'i takımımıza kattık. Bu maçta oynar mı oynamaz mı o hocamızın kararı. Ama kadroya girebilir diye düşünüyorum."şeklinde konuştu.

Keşanlı taraftarların Keşanspor'un her zaman arkasında olduğunu ve 12. adam görevini çok iyi yaptığını da söyleyen Ünal, "Ligin başından beri taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bırakmayacaktır. Bu grup içersinde en büyük taraftar Keşanspor'da. Örnek bir taraftar grubumuz var. Lig sonuna kadar desteklerini bekliyoruz."dedi

Ünal, sözlerini şöyle tamamladı: "Maçımız Cumartesi günü saat 13.30'da. Biz maçtan bir gün önce Çerkezköy'e giderek, takımımızı kampa sokacağız. Maç saatini orada bekleyeceğiz. Deplasmanlı ligde oynadığımız için Çerkezköy'e bir gün erkenden gitmeyi daha uygun gördük. En azından takımı biraz havaya sokmaya çalışıyoruz. Maçtan önceki son antremanımızı da maçı oynayacağımız stadta yaparak takımımızı maça daha iyi hazırlayacağız."

HABER-FOTOĞRAF: UMUT ÇATAL

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.