Pazar, Ekim 31, 2010

Namık Sevik'te kazanan fair play oldu


KADIRGASPOR: 1 ÇIKSALINSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta zirveyi hedefleyen Kadırgaspor ve Çıksalınspor’un Namık Sevik Stadı’ndaki mücadelesi 1-1 sona erdi.

İlk yarı 0-0 biterken, dakikalar 49’u gösterdiğinde skoru ilk değiştiren Çıksalınsporlu Serkan oldu. Bu dakikadan sonra maça ağırlığını koyan Kadırga beklediği golü dakikalar 90+1’de buldu. İkinci yarı oldukça üstün oynayan Kadırgaspor Cüneyt’in kafasında golü bulduktan sonra atakları devam etse de üstünlük sayısına ulaşamadı ve 2 takımda 1’er puana razı oldu.

Kadırgaspor'dan fair-play örneği 
Kadırgaspor maçta büyük bir fair-play örneğine imza attı. Kadırgaspor Teknik Direktörü İrfan Köklü, Çıksalınspor’un esami listesinde, 3 maç ceza alan Kirkor’u görünce durumu rakip takıma belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı, maçın böyle başlaması durumunda hükmen 3-0 galip geleceklerini ancak böyle bir galibiyet istemediklerini belirtti. Bunun üzerine Çıksalınspor teknik heyeti Kirkor’u kadrodan çıkardı.

"Her şey 3 puan değil" 
Maç sonunda görüşlerini aldığımız tecrübeli teknik adam İrfan Köklü, “Her şey 3 puan değil. Bizim süremiz artık doldu yeni yetişen genç hocalar da oynamadan 3 puanın peşine düşmemeli. Buradan ders çıkarılırsa ne mutlu bize” dedi.

Kadırgaspor Kulüp Menajeri Bülent Parlakkılıç da kulüp olarak her zaman fair-play’den yana olduklarını, hak etmedikleri puan istemediklerini, bu nedenle teknik direktör İrfan Köklü’nün bu davranışına destek verdiklerini söyledi.

Stat: Namık Sevik
Kadırgaspor: Ergin, Sedat, Emrah, Cüneyt, Sabahattin, Burak, İbrahim, Mehmet, Musa, Erkan, Erdi
Çıksalınspor: Oktay, Ahmet, Hüseyin, Serkan, Erol, Engin, Cenk, Ahmet, Samet, Bilal, Ümit
Goller: Cüneyt (90+1) / Serkan (49)

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA OSMANOĞLU

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yaww sanki büyü yapmıslar çıksalın kalesine ..bir takımın 4 topu direkten dönermi hiçç ...kadırga gençlik

Adsız dedi ki...

ve iki tanede kale çizgisinden top çıkarmı..kaptan cüneyt abim başarılarının devamını dılıoruz..bordo-mavi şampion KADIRGA

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.