Salı, Ekim 26, 2010

Topkapıspor'da Hüseyin Göksu dönemi



İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta teknik direktör Can Cüneyt Ömeroğlu’yla yollarını ayıran Topkapıspor’da takımın başına Hüseyin Göksu getirdi.
39 yaşındaki Göksu daha önce Küçükpazarspor, Sakarya İMÇ, Bayrampaşa Sinopspor ve Taşolukspor takımlarında da teknik direktörlük yapmıştı.

HABER: EFKAN BUCAK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

oh be . hocanın gitmesi iyi oldu.
hoşgeldin hocam. gel de toparla takımı..
yonetımı adımı gec atmıs olsalar da kutluyorum

Unknown dedi ki...

hayırlısı olsun. cüneyt hoca yokluk içinde güzel takım kurdu ama şansı yoktu emeklerine saygı göstermek gerekir. yeni işlerinde yolu açık olsun. hüseyin hocaya ve takıma başarılar.

Adsız dedi ki...

Bu haberi yeni duydum çok sevindim.Topkapı Spor Kulubu Yönetimi bir kulüpten 3 defa kovulan hocayı geri getirerek, Topkapı Spor Camiasını karşısına aldı.Bu durum tahminimce hocanın huyunu ve karakterini bilmediklerindendi.Şimdi inşallah yönetim olarak öğrenmişlerdir. Yönetimin iyi niyet ve samimi duygularını tamamen kabul ediyorum.Değerli başkanın ne kadar iyi duygular ile çalıştığını duyuyorum.Bu kadar çok transfer yapan bir kulubün bu kadar kötü sonuçlar almasına Cüneyt Hoca nın içten sinsi pazarlıklar yapmasına vesile olduğunu tahmin ediyorum.Topkapı Spor Kulubü hak ettiği yere gelecektir buna inanıyorum. Topkapı Spor'un gözü aydın , yeni hocamıza bu güzel kadro ile başarılar dilerim.

fastlad dedi ki...

hicbirseyı bılmeden konusmak kolay sız ne bıleceksınız kı bu takım kac maca tam kadro cıktı hep aksılıkler takımın pesını bırakmadı tek kale oynadıgımız maclarda bıle sonuca gıdemedık hoca elındekı mevcut sartlardakı en ıyı kadroyu kurdu artık bundan sonra en ıyısını yapmak bıze kalıyor ama gıden bırının arkasından atmak tutmak kımseye yakısmaz

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.