Pazartesi, Eylül 27, 2010

Batı İstanbul derbisi Silivrispor'un


BÜYÜKÇEKMECESPOR: 0 SİLİVRİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluğun iki önemşi adayını karşı karşıya getiren maçta Silivrispor deplasmanda Büyükçekmecespor’u 1-0 mağlup etti.

Büyükçekmece Stadı’ndaki maç genelde ortada geçti. Pozisyon zenginliği fazla olmayan tatsız tuzsuz bir maç izledik desek yeri var. 15. dakikada Ev sahibi takımın defans oyuncusu Ercan ve kaleci Sami arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu Ercan’ın geri attığı kafa pası tıngır mıngır ağlarla buluşunca deplasmanda Silivri öne geçti.

Bu golden sonra kayda değer bir pozisyon olmadı. Maç seyirciler arasında zaman zaman tansiyonlu atışmalara sebep olsa da aklı selim Büyükçekmece ve Silivrili taraftarların pozitif yaklaşımları yetersiz emniyet gücünün de yerinde müdahalesi ile bu gerginlikler kısa sürede önlendi. Maçta öne çıkan bir futbolcu ya da takım yoktu diyebiliriz.

HABER-FOTOĞRAF: DODO

4 yorum:

Adsız dedi ki...

maçın sonucu baştan da belliydi. silivri spor tamamiyle stratejik hareket etti ve maçı almasını bildi. b.çekmece pratokolünden silivri taraftarına yapılan hakaretler ve küfürler, emniyetin yetersiz kalması unutulmamalı! ve silivri taraftarının taşlanması.

Adsız dedi ki...

İşte Bu Yüzden Stadlarda Olaylar Çıkıyor . . . Şimdi Ligin İkinci Yarısında da Slivri'de Aynı Pislikler Yapılır. Keşke Herkez Gelse Gitse Takımını Desteklese Heryerde. Ama İşte Böyle Olaylar Olduğu İçin Olmuyor Misal Silivrispor- Kağıthane Macı Kağıthane'nin Sözde Büyük Taraftar Grubu Silivriye Maça Gelmedi İyi Mi Oldu Hayır.. Bunun Bİrçok Örneği Var Düşman Olan Taraftar Grupları Var Bunları Biran Evvel Bitmesi Lazım 2-3 Kişinin Gazına Gelipte Olayların Yaşanmaması Lazım . . . Ama İşte Kendi Eden Buluyo Başarılar B.çekmece. Eminim Büyük Silivrispor'un Büyük Taraftarı Kağıthane Macında Olduğu Gibi Rakibin Oyuncularıyla Otobüsüyle İlgilenmeyip Takımının Galip Gelmesini Sağlar . . . Biz KASABA'lıyız.

Sizede Kolay Gelsin Yerel Futbol Ekibi. . .

Adsız dedi ki...

daha inşaatı tam olarak tamamlanmayan,güvenlik açısından son derece yetersiz ve emniyetsiz olan ve güvenliğin polis veya jandarma ile sağlanacağı yerde belediye zabıtası ile sağlanan güvenliksiz bir stada ve protokol tribünü ile normal tribün arasında bi fark olmayan stada maç verir iseniz böle sıkıntılar her zaman doğacaktır...burada silivrispor taraftarını tebrik etmek gerekir..nedeni ise rakip taraftarın tüm sataşmalarına ve ismini ve makamını bilmediğimiz zatı muhterem bir kişinin tahriklerine kapılmayıp karşı taraftan atılan ve bir taraftarın KAFASI nın yarılmasına sebep olan olaylara aldırmadan sadece takımını desteklemesi gözardı edilecek bir durum değildi...tebrikler silivrispor taraftaına...aslında tribündeki taraftarlar maçın skoruna bakmadan sadece ama sadece rakip taraftarı tahrik etmeden küfür etmeden sadece ama sadece kendi takımını desteklese istenmeyen olaylar diye adlandırılan sıkıntılar sahalarda baş göstermez...inşallah bundan sonra aynı sıkıntıları yaşamayız...

Adsız dedi ki...

büyükçekmeceliler genede sayısı az olan seyircilere karşı bu tip hareketlere başvuruyorlar.olayların ilk kıvılcımlarıda ya yönetim kademesinden yada saha içi kadrosundan geliyor.2 sene önce 1-0 yendiğimiz maçtada olay yapmışlardı sonra feriköye gelememişlerdi korkudan.merak etmeyin siivriyede gelemezler.geçmiş olsun silivrili arkadaşlara

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.