Pazartesi, Eylül 27, 2010

Erokspor evinde de kayıp


EROKSPOR: 1 SELİMİYESPOR: 3
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'ta ilk hafta Yıldırım Bosnaspor’a yenilen Erokspor bu kez de sahasında Selimiyespor’a 3-1’lik skorla teslim oldu.

Maçın 10. dakikasında Erokspor gol buldu. Sol taç çizgisine korner bayrağına yakın yerden Cengiz Sarımaden'in ortasında Metin arka direkte topa vurdu Selimiye oyuncular topu çizgiden çıkardı fakat top çizgiyi geçtiği için yan hakem orta noktaya yürüdü ve orta hakem Selahattin Vulaş golü verdi. Erokspor 1-0 öne geçti.

14. dakikada Erokspor müdafaa oyuncuları ile kaleci Semih anlaşamayınca Selimiye'de Fatih bir anda topu önünde bul ve müsait pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.(1-1)
25. dakikada Selimiye ceza sahası ön çizgisinin sol çaprazından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mert çok sert vurdu, meşin yuvarlark kaleci Semih avuçları arasında ağlara gitti ve Selimiye bu golle deplasmanda 1-2 öne geçti. İlk yarı Üsküdar ekibinin 1-2 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarı her iki takım da gol pozisyonları üretmek için çaba sarf ettiler. Erokspor oyunun genelinde çok gayretliydi fakat skoru lehine çevirecek golü bulamadı.
Maçın 75. dakikasında Selimiye'de Sinan ceza alanında topla buluştu ve yerden plase vuruşla topu maçın skorunu belirledi: 1-3

Saha: Sütlüce
Hakemler: Selahattin Vulaş*** Selim Doğru*** Şeref Şeker***
Erokspor: 1-Semih** 2-Ramiz** 3-Volkan** 4-Bülent** 5-Gökhan** 6-Yalçın*** 7-Mehmet** 8-Nuri** (İsa 46 **) 9-Cengiz K.** 10-Cengiz Sarımaden** (Arif 75) 11-Metin** (Tamer 82)
Teknik Sorumlu: Sami Hüseyin Çevikol
Selimiyespor: 1-Ertuğrul** 2-Mert*** 3-Musa** 4-Aykut*** 5-Savaş** 6-Günay** 7-Bülent** (Ahmet 85) 8-Erman** 9-Fatih*** (Mehmet 85) 10-Gürsel** (Gökhan 85) 11-Sinan***
Teknik Sorumlu: Uğur Özcan

HABER: ÖNER YIĞRIK-ORHAN BUDAK
FOTOĞRAFLAR: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.