Pazar, Eylül 26, 2010

Paşa, tek golle 'Gazi' oldu


KOCAMUSTAFAPAŞASPOR: 0 SULTANGAZİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Küme 8.Grup'ta Kocamustafapaşaspor, sezona yaptığı flaş transferler ve şampiyonluk parolasıyla giren Sultangazispor'a kendi sahasında 1-0 mağlup oldu.Mücadelenin tek golü 40.dakikada Mustafa'dan geldi.

Namık Sevik Stadı'ndaki mücadelenin ilk yarım saati orta saha mücadelesi şeklinde geçti.Mücadelenin ilk tehlikeli ve net fırsatında ev sahibi ekipte Ekrem'in getirdiği topta ceza sahası içinde Orhan dokunamayınca öne geçme fırsatını değerlendiremedi.
40'da gelişen Sultangazispor atağında konuk ekip Mustafa ile öne geçti.Sağ kanattan ceza sahasına giren Mustafa, topu düzelttikten sonra düzgün bir vuruşla topu filelere yolladı ve bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu. 0-1

İkinci yarıda her iki ekip de maçın skorunu değiştirecek fırsatlar yakaladı ancak konuk Sultangazi temsilcisi daha net fırsatları cömertçe harcayan ekip oldu.

50'de Emre'nin şutunda savunmaya çarpan top Volkan'ın önünde kaldı. Ceza sahasında karşı karşıya pozisyonda Volkan tam anlamıyla zoru başararak topu auta yolladı.
59'da Volkan bir kez daha sahnedeydi.Can'ın güzel pasında ceza sahasına hareketlenen Volkan bu fırsatı da cömertçe harcadı.

Oyun kısa süreli durdu
Mücadelenin 66.dakikasında ev sahibi taraftarları sahaya yabancı maddeler atınca mücadelenin hakemi Ünal Yentür oyunu kısa süreli durdurdu. Ev sahibi ekipten Orhan ile çarpışan kaleci İlkay'a tepki olarak sahaya atılan davul ve yabancı maddeler sonrası mücadelenin hakemi Ünal Yentür, Yeşil Sarılılar’ın kaptanı Ekrem'i yanına çağırarak uyarılarda bulunduktan sonra mücadele kaldığı yerden devam etti.

Son dakikalara girilirken Sultangazispor kaçırdığı net fırsatları pahalıya ödeyebilirdi.88'de Kocamustafapaşaspor'da Mehmet'in ceza sahası dışından sert şutunda kaleci İlkay mükemmel uzanarak topu kornere yolladı.
Bu pozisyonun ardından mücadelenin hakemi son düdüğünü çaldı ve konuk Sultangazispor zor deplasmandan evine 3 puanla döndü.

Mücadelenin hakemi Ünal Yentur yardımcıları ile birlikte uyumlu gözükürken, başarılı bir maç çıkardı.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Ünal Yentur, Nazım Tüzüment, Deniz Demir
KOCAMUSTAFAPAŞASPOR: Fatih, Eren, Aziz, Semih, Mehmet Tezcan, Mehmet, Orhan(dk.54 İlker), Ekrem, Orkun, Adnan, Burak
TEKNİK SORUMLU: Turabi Baş
SULTANGAZİSPOR: İlkay, Can, Cem, Serhat, Fatih, İsa, Muhammed(dk.72 Samet), Ahmet(dk.31 Emre), Alper, Mustafa(dk.54 Erkan), Volkan
TEKNİK SORUMLU: Erdoğan Eryılmaz
GOL: Mustafa(40) (Sultangazispor)


HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Gökhan bey biz hangi maçı izledik acaba,müsabakanın hakemi eyyamcı Ünal, Paşa,nın bir penaltısını gözümüzün önünde yedi,lütfen biraz daha objectiv bakın.

Adsız dedi ki...

SULTANGAZİ YAŞLI OYUNCULARDAN KURULU VE TECRÜBE İLE BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR,KOCAMUSTAFA PAŞA ONLARA GÖRE DAHA İYİ OYNADI VE HAKEMİN YANLI KARARI İLE MAĞLUP OLDU.

ilkay yazici dedi ki...

Ben maçı bir zeytiinburnu traftarı olarak izledm izleme ndenmde sultangazi takımının idaalı tkım kurmuş oldğunu duydğmdandu özelkler beni hayal kırlıklğına uğrattı sultangazi tkımı bu nasıl iddalı tkım eğer idaalı tkımsa eğer bu tkıdma nasıl futbolcular var sözm mclsten dşarıya ama özlkler sol açıktaki oyuncuyla sağ bekteki uzun saçlı oyuncu bu nedir yaa bunlar bu takımda nasıl şans blur hangi mantık hoca görmüymu ama bn altrnatif yok dye oynadklarını düşnüyorum yoksa bu tkımı bşrıyla kuran yönetim ve teknik heyet bu tip oyuncuların bu tkımda yer almasna asla izin vermz sultngazi tkımı çok pozisyon verdi bn bnun nedini bir futbol adamı olarak k.m.paşa takımını tam anlamıyla ciddye almadklarından kynklandğını düşünyorum özelkler orta sahadki kısa bylu futbolcuları stoperdiki 2 arkdaş kalteli futbolcular ayrıca unutmadan kalecileride kaliteli maçın genelnde çok iş düşmesede engelldiği 2 3 pzsyon galbyette önmli rol oynadı bn şimdiden sultangazi takımnı uyarmak braz dha rakipleri ciddeye almlarını tavsiye ederm skntı çkerler yoksa eğer rkiplere tam anlmıyla motive olurlrsa kalteli takım önünde duran takım sayılı 1 elin prmklarını gçmze sayıda olur

Adsız dedi ki...

bende maçı izledim,ikisinden,de bir şey olmaz,yaşlı oyuncular halı saha maçı gibi oldu.

Adsız dedi ki...

siz hangi maçı ızledınız ya..yaşlı oyuncular dıyosunuz mesela k.m.paşanın kaptanı trıbunde soyluyolardı 41 yaşında falan dıye 18 yaşındakı gençlerden çok mucadele ettı...gençler onlara bakıp utansın bence maçta çok guzel oldu..gerçekten o kaptanı tebrık etmek lazım...

Adsız dedi ki...

Shapequi .. Yorumum Sana Ve senın Gıbı futbola Gunluk bakanlara .. Futbol adamıyım dıyosun ama Sanırım senın bısey bıldgın falan yok .. Sultangazı takımı kucumseme yuzunden degıl,takımdakı 3 4 futbolcunun sakatlıgından ve kalan 3 4 kısınınde uzerındekı gunun verdıgı agırlıktan dolayı Tam ıstedıgı futbolu oynayamadı .. sultangazı takımının maclarını sureklı ızlersen yaptıgın yorumu sılmek zorunda kalırsın .. bunlar nasıl futbolcu dedıgın sol acık 22 yasında 2 ve 3. lig tecrubesı olan kaliteli ve takımın en onemlı oyuncularından bırı .. Sag bek ıse Gelecek vaad eden yeteneklı bı cocuk gununde olmadıgından kaynaklanan bı performanstı .. Takım olma yolundakı kucuk eksıklıkler gıderıldıgı an bu takım super amator kumenın en kalıtelı uc takımından biri...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.